Nermin1o yenibirannis belden iğne en basiti hiç korkma bende çok korkuyodum ama hiç korktuğum gibi bişi değilmiş😊
Elisa46 asli- selam benim hikayemin aynısı bizde 12 Eylül de doğduk🤩🩵Allah bağışlasın böyle güzel geçsin ömürleri de inşallah 🤩☺️
Elisa46 EnzlHzlUmt kendinizi öyle motive ederseniz hemen toparlanırsınız inşallah bende öyle yaptım ve inanın hiç yatmadım doğum yaptığım gün de dahil. Şuan 5 günlük bebeğimle 20 saatlik yoldayım (mecburi) siz düşünün :)
EnzlHzlUmt Elisa46 ne kadar güzel maşallah hep sağlıklı mutlu olun bebeğinizle :) Doğumdan sonrasına odaklandım kendimi nasıl iyi olurum vs biz güçlü olacağız ki bebeklerimizle güzel ilgilenelim. Onların bize bizimde onlara ihtiyacımız var :))
Elisa46 EnzlHzlUmt kesinlikle öyle. Etrafa ve herkese kulakları kapatıp bebeğimize odaklanın sadece 🫶
34Meltem12 asli- hayırlı olsun çok sevindim adınıza 💞 bebeğiniz de sağlıkla hayırla büyüsün inşallah 🌹 Mide bulantısı ve kusma yaşadınız mı doğum sonrası ?
34Meltem12 asli- hayırlı olsun çok sevindim adınıza 💞 bebeğiniz de sağlıkla hayırla büyüsün inşallah 🌹 Mide bulantısı ve kusma yaşadınız mı doğum sonrası ?
asli- 34Meltem12 sonrasında olmadı ama narkoz bulantı yapiyo bulnantinz geldi an söyleyin denmişti zaten o an söyledim anında Bi iğne yapıldı serumun içine 20 saniye içinde bulantimi aldı
34Meltem12 yenibirannis Ruh halimsin canım yaaa bende bu cuma sezeryan olacağım okadar korkuyorum ki karar bile veremedim spinal mi genel mi ikisinden de herşeyden korkuyorum bende panik atağım napıcam bilmiyorum 🥺🥺🥺
Minik1Civciv asli- ayyy maşallah canım sütün her daim bol olsun. Normalde sevmem dut kurusu ama yerim yeter ki oğluma süt gelsin.
34Meltem12 asli- Allah bin kere razı olsun okadar içimi rahatlattın ki yemin ederim kuş gibi oldum çünkü bulantı ve kusmaktan çok korkuyorum 💞