Ask-bebegim Bceylan el ele madre anne yani park beşik aldım daha kullanılışli olduğu soyleniyor. Çoğu kişi tarafından
Nnoktaa Bceylan elele madre park yatak alacağım. 70-110 cm ölçüleri 4-5 sene kullanır. Kademeli olarak kullanabiliyorsunuz yeni doğan zamanı üst kademede. Hareketlenip sağa sola dönmeye başladığında alt kademede. Kolayca katlayıp taşıyabiliyorsunuz. Bir yere giderken yanınızda götürebiliyorsunuz.
Gamze_cnky Bceylan Bi de beşikten daha çok yatak önemli aslında. Park beşik alıp , içine yataş twiny ya da işbir’in bebek yataklarına bakabilirsiniz.
Gamze_cnky Bceylan Ahşap beşikten sarkıyor bebekler ayaklanınca. Kullanım süresi kısa. Park yatak temizliği kolay , hafif, taşınabilir , anne yanı oluyo, sonradan da yatak oluyor. Kafasını sağa-sola vurdu derdi yok.
Bceylan Gamze_cnky ahşap beşiğinde kademeleri var en aşağı kadar inebiliyor yine de böyle bir sıkıntı olur mu ki
Aysee07 Kızımda ahşap beşik aldm malesef park beşik daha uzun süre kullanirsin bende 4 5 aylık olana kadar ahşabı kullanip park beşik Alacam
Ulviyekhrmn02 Bceylan biz ahşap beşik aldık. Kızım 2.5 yaşındayken sallanma özeliği tamamen gitti ağırlıktan dolayı zaten sallamıyordum da yinede hantal duruyor durdugu yerde ama işime ne geldi mesela katman katman atıyorum bebeğin küçük en yüksek katmanda. Bebeğin büyüdükçe yatak kısmını en düşük katmana alıyorsun düşmesin uykusunda diye. Benimde evim dar o beşiğin katmanının bi kısmına yastık yorgan ne varsa koydum çarşafla örttüm tahtasını koydum üstüne yatağını da koydum kızım hala uyuyor 3 yaşında şuanda kardeşi olacak inşallah oda kullanacak.
Gamze_cnky Bceylan Valla yazanların çoğu park yatak daha kullanışlı yazmış. Gönlünüzde ahşap varsa onu alın, 😊