BirAvucmutluluk Cinsiyettahminidolunayes Merhaba buna bakabilir misiniz 10 haftalık burda doktor bir sonraki randevuyu 4 hafta sonraya verdi o yüzden 12 haftadan resim göndermeyeceğim buna bakabilir misim 🥰
BirAvucmutluluk Cinsiyettahminidolunayes hayırlısı olur inşallah öğrenince sizede bildireceğim bakalım oğlan mi kız mi 😊
Zeyy76 @Cinsiyettahminidolunayes buna bakabılır misiniz? Bi arkadaşımın bebesi bilgilerini bilmiyorum ama belkı ultrason goruntusunden anlarsınız☺️
Asya-01 Cinsiyettahminidolunayes Bana da tahminde bulunabilirsiniz doktorum tahminde bulundu ancak burada çok değişebilir şeklinde yorumlar görüyorum. 12+6 haftalığız burda 🌸
Cinsiyettahminidolunayes Asya-01 erkek mi dedi Erkek gozukuyo bebek Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim orana
Asya-01 Cinsiyettahminidolunayes evet erkek dedi. Eşim: 06/09/1993 Ben : 10/09/1994 Son adet: 24 Haziran 2023 İlk beta: 316
Melekdstci @Cinsiyettahminidolunayes %45 erkek %55 kız demiştiniz @Sermec27 siz de kız demiştiniz Erkekmiş ☺️