Mercimeek Gayegkss ben 19. Haftadayım hala ağrım oluyor bazen dayanamıyorum hatta ama doktorum normal dedi
Gayegkss Egemendoruk Riskli durumunuz mu var bana doktor sadece magnezyum başlattı ama gene ağrı var siz ne zamandır kullanıyorsunuz progestanı
Egemendoruk Gayegkss ilk gebeligimde 32 haftaya kadar kulandim . Simdikinde 10 haftadan itibaren 17 haftaligim suan
Gayegkss Egemendoruk 2 gün önce gittim inşallah birs Htcanne yok bende sadece kasık ağrısı var ya sizde
Htcanne Kasık agrısı yok ama sanki karnım davul gibi şişmiş de patlayacak gibi hissediyorum. 2kg aldım aslında çok da değil ama nefes alamıyorum sanki şişkinlik gerginlik hissinden bazen. Sizde de var mı?
Htcanne Gayegkss kasık ağrısı arada batma şeklinde olup geçiyor benim sürekli değil. İdrar tahlili verseniz iyi olur aslında enfeksiyon durumı da kasık ağrısı yapabilir
Mercimeek Gayegkss aynen çiçeğim doğal birşey göbek deliğime kadar çıkmış bulunmakta rahmim şuan o ağrımasın da ne yapsın 😂
minikkelebek_ Ben de idrar yolu enfeksiyonu var birden kanamam oldu acilde yatıyorum dünden beri progestan veriyorlar başına gelen oldu mu