Neslihan2600 Kalp atışını duyan duymayan, heycanlanan,ilk kez anne olacak olan ve tecrübeli olup yine de 5 haftalık hamişler nasılsınız???
Selma2412- Neslihan2600 yeni öğrendim daha pazartesi nasıp olursa doktora gideceğim uygulama 4+6 gösteriyor cok merak ediyorum kese gözükecek mi Rabbim hepımıze yardım etsin 🥰
Umut_aras Neslihan2600 8+0 kalp atışını 6+5 de duyduk Nisan ayında bir kürtaj yaşadım Rabbim nasip ederse ilk kez anne olacağım
Silahimigetiraysel Gmz9gm kaç haftalıksın canım. Ben bugün net öğrendim ilk kez anne olacağım çok heyecanlıyım ama bir yandan da korkuyorum 1 düşüğüm var
Caglali Benim 5 haftalık kese Altan ultrason ile gözüktü. Pazartesi HCG arttı mı diye kan vereceğim. 5 Ekim’de kalp atışını dinlemek için gideceğiz 🙏🏻🥹
Neslihan2600 Sağlıcakla gelsin minnoşlar. Benimde 2. Gebeligim yeni ögrendim ve 13 aylık bir bebişim var 🥹🥹
Selma2412- Neslihan2600 Allah sana taşıyamayacağın yük yüklemez korkma Rabbim ikisini de size bağışlasın yardımcınız olsun 🌸
Annelik0707 Ben adet günümde gittim geçen hafta beta değerim 19 çıktı yükselmesi önemli dedi çarşamba tekrar gideceğim adet olmadım eğer herşey yolundaysa bizde 5 haftalığı şuan 🙈
Neslihan2600 Selma2412- Hiç korkum veya endisem yok isteyerk getirdim zaten. çokda mutluyum. Elbette bana Hz. Allah nasip eylemiş. Başmn uzerinde yeri var :);)