Haticealp Mlsfcr 35+1 bizde bütün eklemlerim ağrıyor batma tuvalet ihtiyaci bendede sık sık oluyor bebegim dönmüş Kasilmalarim olmaya çoktan basladi ama ntsde bi sorun gozukmedi sağ salim kucaklasak biran önce bide biz biraz onden gidiyoruz kilo olarak hayırlısı hepimiz icin 😊
baybarsmom Mlsfcr bende burun tıkanıklığı var sizlerde de var mı agzımdan nefes alıyorum valla yetmiyo nefes
adatuna Mlsfcr artık hareketleri canımı acıtıyor, geceleri uyurken zorlanıyorum. Ara ara günde birkaç kez gelen sancılar oluyor ama düzensiz. 36+0 olduk bakalım bekliyoruz :)
birgaripana_ Mlsfcr 36+0 bende tuvalet sıkıntısı aynı ama hareketleri eskisi gibi değil neden acaba ya sayım yapıyorum bi kaç gündür Saatte 10 hareketi yapıyor ama eskisinden az Yalancı sancılarımda devam ediyor 🙄
Seloguz birgaripana_ 36 dan sonra hareketleri azalıyor gibi oluyor bende de oldu. Herhalde yeri daralıyor ve suyu azalıyor o yüzden.
Seloguz Gece 3 kere tuvalete kalkıyorum genelde de aynı saatlerde 😀 bir yanımdan bir yanıma dönerken belimden ve kalçamdan kıt kıt kemik sesleri geliyor. Bu arada 37+2 deyiz. Suyum biraz azalmış doktor bol su iç ve dinlen dedi o yüzden sürekli tuvaletteyim 😀
Havvanur-kocak Mlsfcr 37+0 bı hafta sonra doğum inşallah 36 dan sonra hareketleri baya azaldı yeri daraldığı için normalmiş lavaboda yaşıyorum artık çok su içmemden kaynaklı ama 😅
Alif63 Mlsfcr burda aynı bat ile benzer hamile olan annelerin 1 kaç tanesi hariç hepsi kizdi😅 sağlıkla kucağımıza Alalım🩷🥰
nur__a Mlsfcr 3400 dedi doktor en son ayın 4ünde, benim bebiş önden gidiyor. Aynı mıyız gün olarak sizinle?