sonsuzmasalim bence sen abartıyosun , kadının ilk torunuysa bu kadar heveslenmesi çok normal bırak evinde oda mı yapmak istiyor yapsın.
Sen 40 ın çıkana kadar evinde tek mi kalacaksın..?
Benim annemde şuan aynı senin annen gibi hem kendi evimde bebeklerime oda yaptık hem annemin evinde oda yaptık 40 m çıkana kadar ve kendim bakmayı öğrenene kadar ben zaten annemde kalacağım annemden yardım alacağım.
Özel hastane istedim kızdı. Pahalı ve markalı olsun biberonları,kıyafetleri herşeyleri dedim kızdı.
Benimde ilk gebeliğim ikiz bebek bekliyorum ama annemi hiç kırmadım. Sen çok yalnış yapıyosun bence kırmakla onlar bilir herşeyin en iyisini onlar bize öğretecekler anneliği biz bilmiyoruz.. ben annemin bana annelik öğretmesinden de gurur duyuyorum. Ayrıca annen çok sabırlı bir kadınmış. Bebek konusunda ben annemi bir kere bile tersleyip karışma etme ben kendim yaparım senin evine odaya gerek yok filan deseydim. Benimm annem asla bidaha benim çocuklarıma bir çorap dahil almazdı uzaklaşırdı hemen küserdi yani bana. Çok pişman olursun daha sonra bırak herşey onun istediği gibi olsun