Kızlar selam 29+1 hamileyim 2 gün önce kontrole gittim bebiş doğum pozisyonu almış çok aşağı inmiş. Biraz daha aşağı inerse doğum kanalına girecek dedi doktor normalde çalışan biriyim rapor verdi doktor bol bol dinlenmem için. Böyle bir durum yaşayan var mı? Normalde kendimede dikkat ederim mümkün mertebe. Erken doğum riskimiz var daha çok erkenmiş öyle dedi doktorumuz. Benzeri durum yaşayan var mı?
Erken doğum riski
Heyzilandmercimek bende 29+1 im benimkiler ikiz ondan erken doğum riskim var nst de sancim çıktı bana da bol bol dinlen dedi gezmek tozmak yasak dedi bende nasl olck bilmiyorum
Ozlm_31 dinlencez mecbur, ikiz gebeliklerde erken doğum riski oluyor hep duyuyorum ama Allahın izniyle dinlenerek geçirirsin bu süreci hiçbirşey olmaz. Benimki çoğul gebelikte değil niçim bu kadar aşağı inmiş anlamış değiliz
Bende 34+5 im şuan benimde açılmam var doktorum yatak istirahati verdi . Elinden geldiğince dinlen yat çok kalkma
Heyzilandmercimek insallah sağlıkla kucagimiza aliriz
Seyda5834 8. Ayı devirmişsiniz yine şükür hayırlısıyla bizde bir devirsek 7 bucuk aylığız daha. Dinleniyorum canım Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebelerimize ❣️
Heyzilandmercimek canım hissettin mi sen aşağı indini ne gibii belirti oldu
karanmom şöyleki kontrolden önceki 1 bucuk haftalık süreçte yatıp kalkarken yani bacaklarımı indirip kaldırırken veya sağdan sola dönerken genital bölgemde ağrı hissettim birde bir kaç kez yürüyüş yapmak istediğimde karnımda aşağı doğru bir baskı hissettim. Büyüyoruz haftamız ilerliyo diye normal birşey sandım ama meğer bebeğim aşağı inmiş
Heyzilandmercimek bende öyle oluyorum ama az salonda bir kaç kez turlayinca geciyor
Heyzilandmercimek çok iş yapmaktan olurmu ki acaba
karanmom doktor kendimi yorduğumu söyledi. Aslında gayet dikkat ediyorum ama tahminim servisle işe gidip gelmekve iş yerinde de sürekli oturmaktan. Servis çok hoplatıp zıplatıyor yol uzun sürüyor fazlaca yoruyor ben öyle yorumladım benim durumumu doktor da olabilir dedi. Sende kendimi yorma doktor şuan bana iş yapmayı eğilmeyi uzanmayı vs yasakladı