neanladinyurdagul Kızlar Merhaba 32 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı doktor suyun az biraz dedi bebek 1900 grammış . Biraz endişelendim varmı başına gelen 4 ekime kontrol randevusu verdi
egzo neanladinyurdagul dün bana aynısını dedi doktorum 35+5 haftalık hamileyim Sürece göre haftaya sezeryan olabilirim Bende çok endişeliyim
KzeynepCT neanladinyurdagul 30 haftalık ikizlere hamileyim bende bir bebekde suyun az olduğu söylendi günde yarım bardak havuç suyu içebilirsin dedi doktorum araştırıp deneyebilirsin
Milen7 neanladinyurdagul benim de 32de başladı azalma 34 teyim her hafta kontrolüm var, bol su içmemi söyledi. Su azalmaya devam ederse 36 da alacak, ciğer geliştirici de vuruldum ne olur ne olmaz diye
neanladinyurdagul egzo evet erken doğum riskide var dedi ama siz benden ilerisiniz ilkinde 38 de suyum gelmişti benim
gokcetugumm Günde 1 çay bardagi havuç suyu için 1 hafta sonra tekrar kontrole gidin cogaltmanin çaresi var çok şükür ki
egzo neanladinyurdagul sağlıkla zamanları geldiğinde kucağımıza alalım inşallah gerçekten çok stresliyim 😢
Serap-asel neanladinyurdagul benımde biraz azalmıştı 35.haftada syledı dedıkı suyun biraz azalmış daha fazla azalırsa erken alacam çok şükür sabıt kaldı daha fazla azalmadı 38.haftada doğum yaptım
koalamiyim neanladinyurdagul benim de suyum azaldı, suyun azalmasıyla birlikte bebeğin kilo alması da yavaşladı. Su da içiyorum ama artmıyor 😞