Yaprakdokumuseverr Ne bir arkadaş ne ailelerden hiç kimseye söylemedik. 10 gün sonra kan verebilirsin dedi doktorum. İnşallah sonrasında süpriz yapıcaz. Şimdi kullanmam gereken ilaçlarım var. Oksapar iğne , progestan fitil , duphaston , estrofem ve coraspin hap
Yasemincee26 Yaprakdokumuseverr canım benimde transferime 20 gün var çok heycanlıyım inşallah güzel haberler alırız. İdrara sıkışık olarak transfer nasıl oldu kaç lt su içmiştin merak ettim
Birhayalimvr Yaprakdokumuseverr canim hangi hasganede basladin tedaviye bende soylememeyi dusunuyorum stres yaparim cunku herkes bilirse
Maysa41 Umarım tutar 🌸 benimde beta 73.8 çıktı sürekli yaptırmak istemiyorum 3 ay önce düşük yaptım. Bakalım 10 gün sonra tekrar gidicm
Yaprakdokumuseverr Maysa41 Ben ilkini 330 la öğrenmiştim 🥹 ama doktora erken gitmiştik bu sefer tutarsa 6.haftadan sonra giderim direk kalp atışı dinlemeye ondan sonra söylerim diye düşünüyorum. İnsan korkuyor her aşamada. 7.aydan sonra rahatlamıştım
Yaprakdokumuseverr Yasemincee26 inşallah 🌸 1,5 litre içtim nerdeyse. Ultrasonda daha net görmek için mecburen yapılıyor. Ay çok şükrettim işemek büyük nimet
Yaprakdokumuseverr Birhayalimvr İstanbul tüp bebek merkezi. Doktorum Emre Karatekelioğlu 🖤 evet biraz stres biraz da nazar beni çok korkutur anında değiyo çünkü
Birhayalimvr Yaprakdokumuseverr fiyat ne kadar canim orada bide bilmedigimden soruyorum testleri bastan mi istiyor yoksa hemen o ay yapiliyor mu tup bebek benim amh dusukmus:(
Yaprakdokumuseverr Birhayalimvr Ben 2019 da başlamıştım rahim filmi ve testleri istiyor dışarıda yaptırıp getirebiliyoruz. Sonra adetin 2 ya da 3.günü hormonlar daha belli olduğu için muayene ediyor sorun yoksa yumurta büyütmek için ilaç başlıyor sonrasında toplanıyor aynı gün eşinizden alınan örnekle birleştiriyorlar 3. Ya da 5.güne kadar dölleniyor sonra ister taze ister dondurulmuş şekilde transfer oluyosunuz. Tazeyi önermedi doktorum çünkü rahim çok yoruluyor bu süreçte bikaç ay dinlenmesi gerekiyor. O şekilde. Şuan ilaçlar hariç başlangıç fiyatı İstanbul tüp bebek merkezinde 65 bin. İlaçlar da epey pahalı biz 2019 da 3-4 bin civarı ödemiştik. O zaman sıfırdan başlamak 20 bindi.