Kbryns1682 Kızlar ya sizde de acaba bebeğim iyi midir ? Kalbi atıyo mudur diye düşünceler sık sık oluyor mu yahu 😢
Mucizem00 Kbryns1682 evet oluyor tabiki karnım açıkıyor hemen yemeyince acaba oda açmıdır hissi bile oluyor 😌 keşke evimzde de ultrason cihazı olsada her dakka baksak 🥰
FatmaAzra_ Kbryns1682 hareketlerini hissedene kadar oluyor illa ki ama çok düşünmemek lazım böyle şeyleri çünkü belayı çekiyor insan düsüne düşüne
Heisenberg Kbryns1682 ay ben geçen hafta oturdum ağladım ya kalbi atmıyorsa diye🤦🏼♀️ Şuan (tam şu anda) karnımda dans ettiği için çok şükür öyle bir derdim yok😅 İnşallah en kısa sürede hissedersiniz rahatlarsınız sizde💛
Kbryns1682 Mucizem00 keşkeeee 😅😅 ben henüz hissetmedim 15+6 ilk gebelik. Yani böyle bişey atıyor gibi oluyor ama o mu değil mi bilemiyorum 😅😅😅
CansuOztomurcuk FatmaAzra_ Hareketlerini hissedince bile doktor randevunda görüyorsun her şey yolunda, aradan bir hafta geçiyor yine endişelenmeye başlıyorsun. Bir sonraki randevuya kadar acaba iyi mi, her şey yolunda mı diye 😔 Anneyiz çünkü. 🥰
Havi Mucizem00 Evet, anladım bu bende de var.😊 Ama cidden sordum biz acıkınca onlar da acıkıyor mu? Ben de hemen bi şeyler yiyorum da 😂😊
Mucizem00 Havi he bende şaka olarak yazdınız sandım 😂 valahi el kadar bebe saat başı acıkır mı bilmiyorum yemek yiyorum sonra 1 saat geçiyor sanarsın ki saatlerce yemek yememişim gibi hissediyorum 😂😂😂
Busrasefa Kbryns1682 tabiki hele son haftalardayım kalbi atıyormu kucağama alabilecekmiyim doğurabilecekmiyim ya doğumda ölürsem