Betuss7 Sezeryan sonrası normal doğum yapanlar yardımcı olabilir mi ?? Normal doğum yapmak istiyorum ama devlet hastanesinde bu mümkün mü ?
BusraDsmirsoy Betuss7 birsezaryenhepsezaryendeğildir diye bir sayfa var orada il il ebeler hastaneler drlar liste halinde öne çıkanlara eklenmiş o sayfaya bakabilirsin bulursun devlet hastanesi özel hastane hepsini paylaşmışlar
BusraDsmirsoy Betuss7 birde tevekkül doğum sayfası var yine instagramda Aysun Koç çok güzel ssvd hikayeleri paylaşılıyor onuda takip et derim
gizemtascioglu ygmrcglyncn Yıl şartı aranıyor mu benim ikinci gebeliğim bu 28. Haftadayım ilki zorunlu sezeryan oldu devlet hastanesinde İstanbuldayım. Riskli gebelik diye Zeynep Kamile gidiyoruz perinatolojiye. Orada doğumu düşünüyoruz bizde bilginiz varsa merak ettim
Syda78 Betuss7 zishubu die bir fenomen var konyada yaşıyor ssvd yapmıştı bi profilini inceleyin isterseniz ☺️
gizemtascioglu Yazmelegi_ Teşekkür ederim doğana kadar 3 seneye iki ay kalıyor inşallah olur doktora soracağım bende merak ettim inşallah hayırlısıyla olur 🥰♥️
Neslisahhh Anneoluyorumm00 normal dogumun tabiki de zorlukları var ama Allaha sukur herhangi bir komplikasyon vb bi olumsuzluk yaşamadım. Ama Tabi doktorum da inanılmaz derecede tecrübeli bir doktordu onun da çok büyük bir etkisi var. Benim doğumlarim arasında tam 4 yıl var.
gizemtascioglu esmakc kafa ve beyninin arkasında su var dediler bi de boğazında lenfatik kist var. Bir de genetik bir hastalık çıktı 47. Kromozomu fazla kızımızın. Takip altındayız o yüzden