Premsesko Kubra_enc34 15+0 ım ama bebiş 1 hafta önden gidiyor. İştahım hiç yok. Gaz sancım ve uykum var 😅 arada bel ağrısı ve kasık batmaları oluyor 😕
On-Fr-Tu Kubra_enc34 gençler bende 14 olcam yarın. Ben pek iyi değilim baş dönmesi halsizlik ve bel ağrısı var. Plasenta previa dedi aynı zamanda bugün sürekli yattım . Ağır kaldırmak yasak çok ayakta kalmak yasak. 1. Gebeliğim de full geziyordum bu çok zorluyor :(
nih Kubra_enc34 15+5’ten merhaba :) Bitmiş olan kasık ağrısı tarzı ağrılar geri geldi, sürekli aşırı sıkışmış gibi hissediyorum ama wc gittiğimde bir damla bişi geliyor, mide yanması var. İştah arttı ama kusma bitmedi…
Nrsn2024 Bizde 14+2 olduk🥰 iştah artması var bu aralar.. uygulamaya göre doğum mart ayı gösteriyor sizinde öyle mi?
Premsesko Humeyra_87 Bende aynı şekildeee birde daha önce kanama yaşadınız mı kızlar ben 2 kez yaşadım o yüzden baya da korku dolu geçiyor bu haftalar 😞😞😞😞😞
Mucizebebegimmm03 Bizde 14+3 olduk doğum mart gözüküyor inşallah çok halsizim bitkinim iştah artması da biraz zorlu ama iyi gidiyoruz çok şükür pazartesi kontrolümüz var sizlerin ne zaman cinsiyet belli mi daha erken mi :)
Kubra_enc34 Mucizebebegimmm03 12. Haftada kontrolüm vardı kıza benzettiğini söyledi 16. Haftada net söyleyeceğini belirtti 🌸
Parsmommy Benim doktor 12+6 da kıza benzetti ama net değil dedi 2 hafta sonra tekrar gidicez heyecanla bekliyorum öğrenmeyi 🤗
Mutluuuu On-Fr-Tu ilk gebeliğim benimde plesanta aşağıda lekelenmelerim var 15 haftalığım son adete göre. off çok sıkıntıdayım bende 😔