BusraNurAnne Ben hic degisik bisey asermedim oyle tuhaf bir hikayesi olanlar yazsin bakalimm hamisler... 💕💕
Sirvanaydiner BusraNurAnne ıyyy şimdi aklıma gelince bile tiksindim kiiii kokoreç çekmişti canım😏 Midyeci ahmetin videosunu izlemiştim adam lokum gibi yiyodu kokoreçi gecenin bi yarısı gidip almıştık ama sadece bi ısırık alıp bırakmıştım🤣
Ysn BusraNurAnne yok valla bi ara ciddi ciddi kuru lavanta yemek istiyordum delo gibi ama tabiki yemedim gidip gelip kokladım 😂
BusraNurAnne Ysn ben de bi yerde okumustum yine bir hamiş canı karpuzlu duş jeli çekmiş şok olmuştum sizinkide 2. Şok oldu daha neler duyucam 😂😂😂
Havi Değil hamilelik canımın tebeşir çektiği ve yediğim dahi olmuştu daha kızken 😂 Sonra hayvanların önüne verilen sarı otlar var ya saman. Onu da yediğimi biliyorum . Canım çekmişti işte. Ama o zaman canımın canı yoktu evli değildim 😂
Duyguanneoluyor Ablam hamileyken karpuzlu ve turşulu baklava aşermişti hiç unutmam anneciğim kış gününde baklava açacam diye uğraşmıştı 😀😀😀😀
Aysebkr1258 Nilbhr ay bende onu aşerdim kız mı oldu bebeğiniz erkek mi ben daha 11 haftalık hamşlryim 😊
Elif93 BusraNurAnne ben balık aşermistim.ama işin tuhafı av yasağı kalkmamisti haliyle balık bulamamıştı eşimde sabaha kadar ağladığımı biliyorum 😂
Bskrt Elif93 benmde temmuzda canm hamsi çekti heryerden kokusu geliyodu burnuma😅😅 ağladm bulana kadae kaç balıkçı gezdik, sonunda buzluktan çıkarıp yapam bi yer buldk ve yedm. Ama yerken bile ağladm hep, uzun zaman hamsi dddikçe gözlerm doldu nedense 🤷♀️
Halima Televizyona bakarken hani su isgender donerin reklami var ya kiz nasil yiyoduuuu😋😋😋hemen esimi aradim cabuk bana isgender doneri al getir🤣🤣🤣Isgender doneri hicccc sevmezdim kizken🤣🤣🤣
Bskrt BusraNurAnne çiğ nohut yiyen birini görmştm instagramda, daha önce hiç yenğinden ve varlığından bile haberm yoktu😅 aşırı canm çekti buldk ama hiçç sevmedm tadını😏
Bussra Cif😓 amonyaklı olanından. Temizlik yaparken mis gibi koktu burnuma. Elimde cifle eşimin yanına gittim. Bundan bi yudum içsem bişey olur mu diye. Adam deterjanları nereye saklayacagini şaşırdı 😁