Tugbagnes- 4 haftada boş kese deyip ilerleyen haftalarda durum değişikliği olan varmı ? Bebeği tutunan var mı ?
Eboz Tugbagnes- Direk bos kese mi dedi yoksa ileriki zamanda çıkarmi dedi anlamadim Benim kese de bebekde geç göründü du
Kediannesi1 Tugbagnes- 4 haftalıkken kese zaten boş oluyor 5. Haftada benim kese oluşmuş 10 gün sonra gel bebekleri görelim demişlerdi hatta normalde 4. Haftada kese de görünmüyor diye biliyorum bende görünmemişti
sunshine_ Tugbagnes- banada dendi boş gebelik olabilir diye hem doktorumu değiştirdim hemde beta takibimi yaptım
sunshine_ Tugbagnes- kesenin kesin boş olması için 20 mm den fazla büyük olması gerekiyormuş strese girme ve doktor değiş canım
Cennet_kusum16 4ncu haftada kese gözükmez ki..5 ncı haftada kese gözüküyor..6- 7 ncı haftalarda kalp atışına bakıyorlar kesenin dolu olup olmadığına çok erken daha..Bunu söyleyen doktorsa sakın devam etmeyin
Canseel13 Tugbagnes- kuzum valla bende 5.hafta kese gözüktü 8.hafta beslendiği kese oluştu 9.hafta kalbini ancak duyduk biraz erken sanki boş demek için başka doktora mı gitsen
Ozge56 Tugbagnes- 4 hafta zaten kese boş olur hangi doktor bunu söylemiş ki. 5 haftada yolk kesesi oluşur 6 hafta veya 7 hafta kalp. Sizin kese olduğuna eminmisiniz yoksa kim
Tugbagnes- Ayın 5inde gittiğimizde kese boyu 13 mm 15inden kanama için tekrar gittiğinde kesenin hiç büyütmediğini ve boş olabileceğini söyledi pazartesi günü için tekrar kontrole gidicem