Abdulzade Gmzydn kan testi verdim değer 36.6 çıktı, doktor ilk once var dedi , sonra dediki reglin gecikdiğini sandım, şimdi reglmden 2gün geçince yani 20eylülde yeniden gidip kan vericem sizleride haberdar ederim nolur çokkca dua edin🥺🥺🥺
Gmzydn Çok teşekkür ederim kızlar rabbim isteyen herkese versin hele şu salı günü yükselirse kan değerim ozaman rahatlıycam
Kbraozdemir0206 Abdulzade bence bekle sağlıklı bı şekilde yükseliyormu onu takip etmeli doktorun 20 Şi dediyse 20 sinde ver yükselişe bakicaktir beyanın ondan o tarihi vermistir insallah hayirli
Abdulzade Yasoeso ayy hadi hayırlısı çook sablrsızlanıyorum Allahımın izni ile değerler yükselir, sizde dua edin🥹🤲🏼
Gmzydn Abdulzade bende 19 eylülde verecem tekrardan kan bakalım artış olucakmı ben size dua ediyorum sizde bana dua edin 🥰
Abdulzade Gmzydn çok teşekkür ederim canım , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip edsin ❤️ geri dönüş eden kızlara teşekkür ederim 🫶🏼( bu arada bu gün yeniden test yapdım baya koyu çıktı🥹)
AleynaResul Gmzydn kız ne siliği basbaya çıkmış bu benimde adetime 3 gün kala böyle çıktı şimdi 23+6 yız ☺️
Gmzydn Alif63 gerçektenmi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bilmiyorum dış genelik su gebeliği yada kimyasal gebelik olabilir dedi acilde doktor korktum tekrar kan tahlili istedi
Alif63 Gmzydn bana da dedi yüksek deger değil hersey olabilir ama doktorlar önce kötü şeyleri söylüyorlar kendinizi sıkıntıya koymayın artarsa sorun yoktur