Aienma D3 ve magnezyum suya koyulup içilen ilaçları içemiyorum midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum 😒 napacam içmesem de olmaz 😟😟😟😟😟😟😟
Huzur20 Aienma Ben içmiyorum gayette saglikliyiz bebisde bende sadece yararlı şeyler yiyorum 22 haftaligim sadece folikasit kullandim
Bskrt Aienma ben de içemiyordum ama 30. Haftada aşırı sırt ağrım olmaya başladı ağlıyordum artk🤦♀️ Magnezyum çok iyi geldi gerçekten ağrılarm azaldı
ilkayksck Aienma destek olarak mı verdi doktorun kaç haftalıksn? Ben sadce folık asıt ve balıkyaglı vıtamın ılacıı kullandım
Nergs199 Aienma bende magnezyum içiyorum ama hap şeklinde .dktorunuza soleyuin hap olarak daha rahat bence .
Nergs199 Bskrt bende magnezyum içiyorum ama sırt ağrılarım hiç azalmadı sadece karnimin sertlesmesi kasilmasina fayda li olfuu
Aienma ilkayksck canım folik asiti ilk 3 ay kullandım. Balık yağını kapsül olarak hala kullanıyorum. 3 aydan sonra da d3 ve magnezyuma başladı.
Bskrt Nergs199 magnorm vermşti ilk o işe yaramamıştı şimdi magvital kullanıyorum, 1 haftada hemen farketti