momshe Süt artırıcı damla, takviye kullanan var mı? Doktorum previt positive lact’ı önerdi. Hastane çantama mutlaka koymam gerektiğini söyledi. Siz kullanıp memnun kaldınız mı? Ya da doktorunuz size de önerdi mi?
ZeynepAsyaAnnesi momshe ben hiç böyle damla kullanmadım Süt ,tahin helvası,badem , hoşaf,yulaf ve günde en az 2 lt su içiyorum faydasını görüyorum
mugeb123 Gbbggj acaba bende alsam doğumdan bir kaç gün önce başlasam mı belki faydalı olur bilemedim 🫣
Gbbggj Egeminannesi benim sütüm yok öyle mama veriyorum zaten faydası yok da diyemem var da doktor önerdiği için aldım
Gbbggj mugeb123 bilmiyorum ki herkesin bünyesi farklı olur bir çok da artırıcı damla çeşidi var ben sadece bunu aldım diğerlerini denemedim
Hamileyim00 mugeb123 bestlak damlayı doktorum bana doğumdan 1 hafta önce sabah akşam 20 damla olarak alıcaksın dedi öyle yaptım ve çocuğum doğar doğmaz sütüm akti demenizi tavsiye ederim 1 su bardağı içine koyucaksin dedi öyle iciceksin dedi öyle yaptım zaten 4 gün sonra göğüslerim sertlestiydi belliydi yani sütun olduğu