Busrababuz Herkese merhaba sürekli bir şeyler yiyorum ekmek kullanmiyorum ama yedikten 5 dk sonra acıkıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama böyle giderse doğuma kadar kaç kilo alirim bilmiyorum
Bittersweet Busrababuz ya ben de hep oyleydim simdi son aydayım reflü cok zorlamaya basladi tabagimi bile bitiremiyorum artik😭 kiymetini bil sagliksiz olmadigi surece ye yiyebildigini bence .hamilelik bizim simarmamiz gereken bir dönem😏
Pamugumgeliyor Busrababuz aynen bende oyleyim. Bes aylikken basladim deli gibi yemeye. Hemde kac ogun ve cok fazla yiyordum. Simdi 34 haftaligim 18 kilo felan almisim🥶 ama dogumdan sonra hemen vericem kararliyim
Yesimustafa Busrababuz 15 kilo almışım 31 haftaligiz artik kilo alımını yavaslat ddi doktorum ıstahim iyi ama ekmek çavdar ekmeğine gecirdi
ilkayksck 16 haftalıgım. Son bı kac haftadır azaldı ama asırı derecese acıkıyrodum meyve yıyorum havuc salatalk kuru meyve ama kesmıyor sabaha kadar hep atıştırma 😄 kahvaltımı sağlam yapıyorum ama tam bugday ekmegı yıyorum sonrası meyveyle devam edıyor aksamda corba salata tarzı yıyorum 🤗
Handankync Ben kahvaltı yapıyorum akşama kadar canım hiçbişey istemiyor akşam yemeğinden sonra televizyon karşısına geçince sürekli biseyler istiyor canım napcam bilmiyorum 😆😊
oglummehmedim Busrababuz 38deyim suan istahim pek yok yemek icjn yiyorum cocuk ac kalmasin diye gelissin diye
Busrababuz oglummehmedim inşallah bende öyle olurum doğuma çok kiloyla girmek istemiyorm ikimiz için de kötü bebeğimle
BurcuY Busrababuz kaç kilo aldın canım bende 17+0 oldum ve 4 buçuk kilo almışım offf 🙄 duramıyorum duramıyorum
Zeynpatak Busrababuz ben ekmek yemedigim zaman dunyayi yesem yine de doymuyorm . Ekmek yiyince doyabiliyorm anca ☺
Busrababuz ilkayksck dışarı çıktığımda alıp denim sütü çok seviyorum belki onu daha çok severim 😊 sağol canım