Faydogan Hayrisko Prof. Tuncay Özgün kesinlikle tavsiyemdir ama çok yoğun randevu için nerdeyse 1 ay önceden ayarlamak gerekiyor.
Nursah2 Hayrisko bende arıyorum şuan bulabildin mi acabaaa🙈 şehir hastanesinde alanilseydin bile iptal ediyorlar doktorlar grevde sanırım yine 😮💨
Tugceinciuak Hayrisko ben kizilay serif isin gitmistim 1000 ₺ odemistik memnun kaldim doktor guleryuzlu espirili biriydi zaten
Bir-orhn Hayrisko Ben Profosor Mehmet Tayyara gittim . Özel Muayenehanesi var . Ben aylar önce 1450 lira vermiştim . Şimdi değişmiştir fiyat
Kizcelerimmmmm Canım şehir hastanesine gitsene detaylı ultrason için neden para veresin o parayla bebeğinin başka ihtiyacı karşılanır bence 😊
Kizcelerimmmmm Hayrisko himm anladım canım ama belki doktorlardan rica edersen acil de çektire bilirsin
Elfselm Faydogan Bende bu hafta Tuncay hocaya gideceğim ilk gebeliğimde de ona gitmiştim çok memnunum. Randevusu gerçekten zor alınıyor bizde neredeyse iki ay önceden aldık. Fiyatı hakkında bir fikrim yok ☺️
Hnd3535 Elfselm fiyat bilginisi telefon da söylüyor aslında sekreteri. Nakit 2500 kart 2700 dü en son
Faydogan Elfselm Ben gittiğimde 1500 dü ama birkaç ay olduğu için değişme olmuş olabilir o yüzden benimde bilgim yok ama kesinlikle çok iyi bir doktor.
Hayrisko Nursah2 sekretere gidip sordum bu ayki randevular hep doluymuş başka hastaneye gidebilirsin dedi
Nursah2 Hayrisko yok normalde özele gidiyorum tekdene ama ikiz gebeyim fakülte bakmıyormuş. Şehir hastanesinden almıştım onuda bugün arayıp doktor yok diye iptal ettiler
TugcEsila Hayrisko şehir hastanesinden kalfirmislar artk detayli ultrasyonu bugun arandim bende randevm vardi iptal olms artk yapmiyorlarmis detayli ultrasyn tam bir sacmalık