Churcill Hilal2901 ya öyle valla el kadar bebeler parmaklarında oynatıyolar bizi. Parmaklar da parmak olsa bari 😂😂 minik çubuklar
Kizcelerimmmmm Rabia12-34 saatlerine bakacaksin canim eger duzenli ise yalanci degildir bide dus al bakalim kisa sureli nasil hissedeceksin
mucizem0111 Hilal2901 emzirdim yani mememi sadece 1 ay tuttu 6 ay boyunca full sağarak besledim sonra memem apse olunca sütü doktor kontrolüyle kestik adet görmeye sütten kesildikten 2 ay sonra yani oğlum 8 aylıkken başladım ve düzenli şekilde regli olmaya döndüm bu süreçte hiç önerilmeyen bi yöntemle korundum çocuktan öncede öyle korunmama güvendiğim için geri çekilmeyle korunduk yumurtlama tarihim regl takvimiyle bire bir oluyodu akıntıdan ağrıdan anlıyordum ikinci çocuğuma geri çekilmeyi bıraktıktan 8 ay sonra hamile kalabildim hahaha kolay kalamadım yani ama ikinci çocuğumu doğurunca deri altı implant tercih etmeyi düşünüyorum doktorum da tavsiye ederse eğer 🙏🏼
ipekveatlas mucizem0111 ay ben deri altı implant taktırdım 1 hafta oluyo şimdilik iyi gidiyo bakalım cok değişik bişeymiş😅😂
MerveTeyze Şu çatı olayı hak bilgi verebilecek olan var mı benim bebişim yeni 34+0 da baş çapı 9,5 cm ve daha büyüyecekmiş baş çatı uyumunu merak ediyorum sizde baktılar mı bizim kendi kendimizde anlama şansımız var mı
ipekveatlas MerveTeyze çatı kemiğini önceden muayene etmek bi işe yaramıyomuş çünkü o kemik doğum anında genişliyo açılıyo bneim bebeğiminde kocaman bi kafası vardı ve 4 kg doğdu normal doğumla. kendin anlayamazsın bu arada. ben ilişkide bile canı yanan bi insanfım nasıl doğurdım bilmiyorum 😂onunla hic alakası yokmuş hep merak ederdim
Hilal2901 MerveTeyze kendi kendine anlama şansın yok bayagı derinde parmaklar komple giriyor sanırım. Bir de biraz bastırıp bakıyorlar. Ama korkulacak bir mauyene değil öyle yazılan kadar can acısı yok bence
Kubrademirli Aysenurdesign göğüs uçlarım çatlamaya başladı çünkü doğumdan sonra daha kötü oluyormuş 2 3 hafta önceden kullanmaya başlayın diyorlar etki göstermesi için
Kubrademirli Sahrakurtt her doktorun görüşü farkli sanırım burada kullanıp çok yarar gördüğünü yazanlar olmuştu benim göğüslerimde kaşıntı ve ucunda hafif çatlak var doktorum lansınoh krem verdi bir dahaki gittiğimde onu da soracağım
EmreBeyiBeklerken asilinannesi_ Allah razı olsun iki evladım yaşıyor bir evlat Rabb’imin yanında kavuşmayı bekliyoruz 🌸
denizgurbuz ipekveatlas istenecek bişey mi bilemedim 😂 ıkınma olayından korkuyorum sadece yapamazsam diye. Uyuşukluk ne zaman geçiyor peki ?
ipekveatlas denizgurbuz o doğum sancıları gelince istemeyecek kadın yoktur bence😅 tabii herkesin kendi kararı ben dayanamazdım cok ağrılıydı benim sürecim. uyusukluk 1bucuk saate gecmisti sanırım
MerveTeyze ipekveatlas benim de başı iki üç hafta önde genetik babaya çekmiş bende ondan çok korkuyorum işte dikiş falan oldu mı peki