Hilaldabaan Merhabalar 4+3 deyim uygulamaya göre dün tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede . Bu nokta kadar kan gibi açık bi renk gibi bişi vardı anlayamadım sadece bir tane şu kadardı . Normal mi korktum doktor randevuma daha beş gün var
_aysenur_16 Hilaldabaan devamı gelmezse bi sorun olmaz inşallsh nokta kadarcık bir şeyse içten olmayabilir
Hilaldabaan _aysenur_16 nokta kadar evet hatta belki daha küçük noktadan çok korktum ya kontrole bugün yine çok şok tuvalete girdim akıntım da yok öyle bir leke de yok
_aysenur_16 _aysenur_16 bazen dışta bir yara ya da ıkınma sebebiyle hemeroidden kaynaklanabliyor anlayamayabiliyoruz
_aysenur_16 Hilaldabaan devamı gelmediyse içten değildir inşallah ama tekrar az da olsa görürseniz bi acile görünün tabi
Elif_111 Hilaldabaan hamileliğimin ilk zamanları 6 7 haftalıkken iki kere bende yaşadım o durumu çizgi kadar kan gelmişti peçeteyle bir iki kere sildikten sonra daha da gelmemişti bir sorun olmadı
Hilaldabaan Elif_111 ay evet çok küçük hemde baya küçüktü bugün baya bi girdim lavaboya ama yoktu yine dün korktum görünce ya 😔
Elif_111 Hilaldabaan bende uzun yola çıkmıştım sanki sürekli kanama olacak gibi düşünüp sürekli lavaboda peçeteyle sildim en sonunda geldi kan ben tahriş ettiğim için olduğunu düşündüm sende sürekli silerek bakarsan tahriş edebilirsin
Elif_111 Hilaldabaan bir kere de sabah uyandığımda gelmişti küçük çizgi kadar bir kere silince geldi daha gelmedi ikinciye
Hilaldabaan Elif_111 kimisinden hiç böyle olmuyormuş normla mi ya böyle olması bebeğe bir sıkıntı yaratmıyor değil mi çünkü beş gün sonra randevum sağlık ocağında ki doktor o zaman git dedi kese o zaman belli olur demişti doktora söylemelimiyim