Nilay984 Merhaba kızlar 26 haftalık hamişim bende. geçen hafta kan tahlilimde D vitaminim 15 çıktı doktor deyvit3 damla verdi günde 9 damla. Kullanan varmı acaba kafam krıştı
Esranur Nilay984 banada verdi canm arada kullaniyorum suya damlatip iciyorum midemi karistirdigi icin arada iciyorum bn
Nilay984 NaimeYilmaz bazı yazılarda internette gebelikte kullanılmasın falan diyo. Doktor bişey olmaz dedi.
Seher_ornkk Pambuk advice böyle dalga geçmek yerine telkinde bulunabilirsin kimin ne yaşadığını ne travması ne korkusu olduğunu bilemeyiz önyargıyla dalga geçmek yerine soru yöneltebilirsin doktorun bilgi vermedimi neden bukadar endişelisiniz gibisinden kalp kırmaya gerek yokk
Gulnur Nilay984 Nilay984 bende kullaniyorum ama artik.midem almiyo nefret ettim ilactan biraktirdi doktor baska birsey vericekmis bakalm
CansuHakanDabakan Nilay984 Benim eksiklik olmamasına rağmen verdi doktor,sağlık ocağı ücretsiz 16dan sonra veriyomuş zaten,günde 5 damla dedi, arada içmediğim unuttugum günler oluyor ama normal seviyede benim,zararı yok yani daha veriliyor korkma☺
scl Bana doktorum12. Haftalıktan sonra verdi D vitamini ama damla olarak değil ağıza fıs fıs olarak. Yemekten sonra tok karna bitane ağzına sık dedi
HalisEbruoban Bende 18 .cı haftamdan beri kullanıyorum günde dokuz damla su an 35 haftalık hamileyim doguma kadarda kullanıcam zaten saglık ocagı verıyo damlayı ve decavit hapı
ZeynepKara Nilay984 doktor banada verdi benimde 8 çıktı çok düşük ama 12. Haftamda başlıycam şuan 10+4
NaimeYilmaz Nilay984 Allah allah ilk defa duyuyorum haftaya doktorumu degıstırcem mutlaka sorucam bulantı yapıo zaten bana 🤭
Nilay984 NaimeYilmaz bakalım nedicek bu konuda çok görüş var kafam ondan karıştı benim. Vitamindi haptı magnezyumdu derken bi poşet ilaç oldu elimde. Hamilemiyim hastamıyım anlamadım🙁 ilaç konusunda birazda hassasım. Yeni Doktorunuzun söylediği şeyi benimlede paylaşırmısınız acaba. Şimdiden teşekkürler. Hayırlı hüzel doğumlar