alyavetuna 6 ekimde adet oldu 24 kasımda yani 19.gunde yumurtlamam oldu 28.gunde edet oluyordum ama şuan 31.gun oldu 4-5 gün önce adet olmam lazımdı hala olmadım klomen gecikme yaptırımı. 28.gun kan vetdim 5.40 cikti 2 gun sonra yine baktirin dediler ertesi gun baktirdim 4 e düşmüş hamilelik yok dediler. Döllenme olmuş ama tutunamamis mi demek oluyor bu
Tiredmother alyavetuna kimyasal gebelik oluyor canm, kanda çıkıyor fakat genelde sağlıksız bebeklerde bu durum oluyor. Bebek sağlıksızsa vücut atıyor kanla
KrlMlkSelmn alyavetuna kimyasal gebelik demek için 10ve üstü olması gerekiyor diye biliyorum Benimki 30du sonradan düştü
alyavetuna KrlMlkSelmn hmm bilmiyorum 10.gun te kan verdim daha öncesinde varsaydım daha mi yüksekti bilmiyorum. Peki adet gecikmesi normal mi
KrlMlkSelmn alyavetuna suan 35 haftalık olduk çok şükür Genellikle bu tarz şeylerin ardından gebe kalınıyor vücut kendini gebeliğe hazırlıyormus
alyavetuna Tiredmother bir dr ile konuştum kan vermelisin yine dedim bakalım yarın baktircam😑 teşekkür ederm