Ozlm_31 Merhaba herkese 32 33 haftada dogum yapan ikiz annelerim var mi acaba varsa kuveze girdiler mi girdilerse kaç gün kaldılar şimdiden tesekurler
Hsrt80 Ozlm_31 ikiz tek yumurtayim merak ediyorum bende erken doğum riksi var 27 olduk baya zorluyorlar
Paramedik16 Ozlm_31 28.haftada doğum yaptım 2.5 ay küvezde kaldılar 2500 gr olduklarında taburcu oldular
miniklerinannesii00 Hsrt80 siz ikizlerle zorlanıyorsanız ben o haftalarda ne yapacağım bilmiyorum. 21+4 olduk üçüzlerimle.
Hsrt80 Ozlm_31 benim menokoli ikizleri diyorlar tek kesede tek kordon Muş devlet hastensi perinotoloji takibindeyim 15 günde bir gidkyorum
Hsrt80 miniklerinannesii00 rabbim bin kat yardım etsin ins gerçekten çogul gebelik çok zor bir surecmis
Ozlm_31 Ozge56 masalah kac kilo doğdular kuvezde kaldılar mi acaba kaldilarsa kaç gün doktorum 32 33 gibi doğumun olur dedi de
avakadominigi Ozlm_31 2000-2500 arasi küvezde cok kisa kalir bide erken dogum riskiniz varsa doktorunuzdan ciger gelistirici yapmasini talep edebilirsiniz.
miniklerinannesii00 Hsrt80 şimdi pek bir zorluğu yok ama bundan sonra zaten kilo alıp büyüyorlar bakalım beni neler bekliyor. Tek korkum erken doğmaları, inşallah durabildikleri kadar dururlar.
ilkgozagrim__ miniklerinannesii00 3 üz mü Allah doğunca yardım etsin sizlerden çok zorr ben şuan hamileyim tek bebeğe nasıl bakıcam diye düşünüyorummmm
miniklerinannesii00 ilkgozagrim__ nasıl bakıcam diye pek düşünmedim Rabbim yardım edecektir. Tek istediğim sağlıkla doğmaları erken doğmalarından endişe ediyorum çoğunlukla