Sedaince Findikannesi ya benim de 23 haftalık 530 gram sanki az gibime geldi 26 haftalık arkadaşımın 800 gram dedi dün doktor gayet iyi dedi ona
SevgiTkn Findikannesi kuzum bebiş zayıf senin sanki bende 27 haftalıkken gittiğimde 1kiloyu geçmiş dedi. İyimi kötü mü dediğimde tam kilosu dedi. Yemene dikkat et sende. 😘
Cismmpoyraz48 Findikannesi doktorun ne dedi eğer normal diyorsa normaldir cnm haftasina uyumlu ise ztn sağlıklıdır takıntı yapma kilolu olacak die bi durum yok önemli olan haftasına uyumlu olması
Sedalii Findikannesi normal canım benim 26+ 1 de gittim 863 gram zaten bebekler son zaman bianda kilo alıyolar , her hafta 100 gr alıyolar gayet normal
Kbraldemr Sedaince herkesin ki bir olmuyor ben 22 haftalıkken gitmiştim 361gram demişti normal demişti 🤷🏻♀️
SevgiTkn Sewal İyi canım demek ki gelişimi güzel yavrunun. Bu haftadan sonra bebiş te bizde kilo daha hızlı alacağız 😊
Serapca Findikannesi biz 37 hafta 53 cm boy 3100 kg su var en son kontrole gittiğimde 1hafta oldu bakalım doğunca ne olacak Pazartesi Doğum var kısmetse😍🙏🏻