AsyaCngz55 Hastane çıkışları sizce de çok ince değil mi? Kalın olan markaları söyleyebilir misiniz? Ekim sonu doğumum ama aldığım her şey incecik geliyor 🥲
Seval2468 AsyaCngz55 eviniz 23 24 derece ise kalin birsey almayın bebekler çok kalın kıyafetleri sevmez 25 günlük bebeğim sadece kısa kol zibinla duruyor bir kat fazla giydireyim hemen vücudu kırmızı oluyor ve asla uyumuyor
AsyaCngz55 Seval2468 yaaa evimi sıcak tutarım canım ama ne bileyim bana yine de her şey çok ince gelmişti teşekkür ederim
sevaldqn1 Yana yana bende arıyorum o yüzden sitelere güvenemiyorum 🥲 kasım ortası benimde gidip bakarak almayi tercih ettim ama bulamıyorum öyle
Mervemerii İçine zıbın giydirirsiniz üşümez öyle bence.Ya da çok soğuk olursa üstüne yelek tarzı bir şey giydirebilirsiniz.Çok kalın olması da iyi olmaz zaten.Bizimkilerin de çoğu ince gibi çünkü ev kışın bile sıcak
AsyaCngz55 Mervemerii bizim evde sıcak oluyor yerden ısıtma var ama ne bileyim sanki elime aldıkça incecik geldi ben mi yanlış alıyorum dedim 😅