Motherscup Merhaba 19eylülde regl olmam gerekli ama bugün ilk defa pembemsi sıvı bi akıntı geldi. Miğdem bulanıyor ve göğuslerim biraz hassas acaba yerleşme kanamasımı yoksa regl başlangıcımı ?
Gamzegll Motherscup yerleşme kanaması genelde adet geçtikten sonra oluyor kuzum embriyo Rahime tutunurken olur olur benim bir hafta geçmişti hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra oldu ama tabi değişede bilir erken yumurtlamış olafabilirsin hayırlısı olsun inşallah
adatuna Motherscup erken gebelik testi yapabilirsiniz sonuç çıkar büyük ihtimalle . Ben testte pozitifi gördükten sonra yerleşme kanaması yaşamıştım
Motherscup Gamzegll evet psikolojik oluyo cogu belirtide zaten bende pek hissetniyorum hamile oldugumu ama belki bi umut iste
AnneeeG1 Gamzegll yerleşme kanamasi regl dngsunden önce olur hamileliğin en erken belirtisi yerleşme kanaması dir
Motherscup Aslanmommm yerlesme kanamasimi sürdü rengi normal adet kanamasi gibimiydi yoksa farklimiydi?
Aslanmommm Motherscup ilk 1 2 gün kahverengi geldi ama damla damla sonra gece lavaboya kalktığımda peçeteye sildiğimde kan rengiydi hemen eşimi aramıştım işten gelip acile gitmiştik doktor yerleşme kanaması bi sorun olmaz normal bişey demişti sonra da hep ne kahverengi ne de kırmızı renk gibi geldi
AysunnKucuk 3 günden beri kahverengi leke geliyor devami gelmiyor normalde 1. Gün böyle olup devamı gelirdi