Drnzgn 27 .haftaya geldim sanki aldiğım nefes yetmiyor gibi sürekli bir nefes darliğı yaşiyorum sanki sürekli uzun yol yurumusum çok hareket yapmışım gibi yattigim yerde nefesim kesiliyor yaşayanlar var mı
Melodimm Drnzgn Ben 17 haftada yasadim.Sonra su icmemi artırdım.Onunla azaldı.Ara sıra oluyor sadece.Siz ne kadar su iciyorsunuz?
Zdncl Drnzgn ben yasiyorm ve 20 haftaligim kac kere post actm doktorasa gittm yok care bulamiyorm cok zor
Belginylmz Drnzgn aynı bndede War ama özellikle gece yatağa yattigim zaman burnum murnum tikaniyo nefesi alamıyorum. Bİ tarafimdan zor alıyım ağzım açık uyuyom artik
Drnzgn Belginylmz bende tıkaniklik flan yok sanki koşup nefes nefese kalmışım gibi bir his oturduğun yerde nefes nefese kalıyorum
Bebik45 Belginylmz Bende çok sık böyle oluyorum burun açmak için evde 1 çay b. Suya 1 ç.k. ucu ile tuz , 1 çk ucu karbonat ve 1 çk. Sirke koyup bu karışımı burnunuza çekerseniz açılacaktır. Bana bu çok iyi geldi .
Zdncl Drnzgn benmde ikinci hamileligm böyle ilkinde yasamadm özellikle aksamlari olmasi cok bunaltici insallah bi cözüm buluruz yoksa ben gercekten son aylardan cok korkuyorm
Zdncl Drnzgn evet benm genelde 9 bucuk 10 dan sonra basliyor ne zaman gecerse cok zorlayici bi durum.bide grip oldu ikisi beraber cok kötü
TugcEsila Gerçekten yalnız değilmişim bunu yasayan şuan bile var nefesim yetmiyormş gibi bazen istemsizce acaba skntı mı var diye düsünüyordm
Songul_T Bunları okuyunca bir gözüm korktu ben de astım hastadıyım normalde düzenli kullandığım bir ilacım vardı ama artık kullanamayıyorum arada zorluyor beni şimdiden böyleyse sonrası ne olur
Drnzgn Esraserttag geçer inşallah benimki biraz da pskolojok galiba çünkü gece yatağa girince karanlıkta artıyor
sevaldqn1 Drnzgn yemek yedikten sonra kalkınca oluyor bana da resmen sığlaşamıyorum gibi socndjsmxjqlqp
Yagmurr1 Drnzgn 34 e giricex bende öyleyim özellikle 2,3 haftadır daha da çok sanırım yeri daraldıkça diyaframa baskı oluyor o yüzden öyle okumuştum