Aleynakymzalp Merhaba 18-19 gündür regl gecikmesi yaşıyorum dun kan tahlili verdim ve değer 154 çıktı sanırım iki günde bir kan vermem degere baktırmam gerekiyor, tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Damlaserkan Aleynakymzalp 2 gün sonra telrar yaptır canım 2 katı olursa hamilesin degilse bi sıkıntı var demek
Nidabade Aleynakymzalp 18 gün gecikme varsa düşük gibi ama geç döllenmede olabilir regliniz düzenli miydi ki
Saadet12 Benim üç gün gecikti 24 çıktı birgün sonra kan verdim 52 çıktı şuan 19+2 hamileyim sizinde yukselebilir değer ama 18 gün gecikince sanki düşük gibi değer canım inşallah ama hamilesindir tekrar baktırınca bizede haber ver
Aleynakymzalp Saadet12 bense regl düzensizliği oluyor 30 günden hesapladım çünkü her zaman aynı olmuyor günlerim 18 gün geciktiğini varsayıyorum
Cennet_kusum16 Adet düzenin benimkiyle aynı. 18 gün gecikmeye değer düşük ama geç döllenme olmuş olabilir 2 günde bir kan verip takip edin yüzde 65 ve üzerinde artış olması gerekiyor
C9-3_g Aleynakymzalp doktor bence biraz daha bekleyin derim ben benim beta 1309 du keseyi anca gördü vajinadan
Aleynakymzalp Saadet12 merhabaa 5 haftalık gebeyim bugün keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kontrole gideceğim
Aleynakymzalp C9-3_g ilk gebeliğim açıkçası bir kontrol ve doktordan bilgi almak için gitmek istiyorum keseyi görür muyuz bende emin değilim o konuda erken olduğunu düşünüyorum
Aleynakymzalp C9-3_g benim arkadaşımık betası 650 yken keseso görüldü fakat 5. Haftalikmış öğrendiğinde