mucizemizibekliyoruzz Ya emzirirken çok acı çekiyorum. Lansinoh hiçbir işe yaramadı. Hindistan cevizi yağı almıştım oda bi iyi etti yine başladı acılarım. Yara oldu yarıldı çok fena oldu. Napsam bilmiyorum. Silverette varolan yaralarıma iyi gelir mi acaba? Artık kaç paraysa net ve kesin çözüm arıyorum. Lütfen yardım edin emzirme saati yaklaştıkça stresim çoğalıyor 🤷🏻♀️
tomurcukannesi mucizemizibekliyoruzz https://m.joker.com.tr/urun/lansinoh-gogus-ucu-koruyucu-24-mm-105479 canım bunlardan al bununla emzir çok rahat edersn. Emzirme aralarında da silverette tak dursunn. Ben öyle yaptm hiç yaram olmadı benm. Göğüs ucum çıkmadığı için aldm ben bunlardan çok rahat emiyolar bununla emin ol. Hemde göğüs ucuna tema etmemiş olur bebeğin. aralarda da silveretten i takarsan hemen iyleşir
Ysn mucizemizibekliyoruzz geçenlerde burda bi bayanın postunu okumuştum lansing bi ise yaramadı 3 günde ayva çekirdeği çok iyi geldi yaraları geçirdi yazmıştı belki denersiniz :)
Zeliha66 mucizemizibekliyoruzz emzirdikten sonra gögsünün ucunu ılık suyla sil kurula. Ondan sonra kendi sütünden sür insallah gecer tez zamanda
Aybuke35 mucizemizibekliyoruzz bana doğum yapan arkdsm önermişti ayva cekirdegini ılık suda az biraz bekletip o civik bir sıvı salıyormuş onu sürmüş öyle rahatlams
mucizemizibekliyoruzz EzelUnal18 Gizem51 Aybuke35 Zeliha66 teşekkürler gümüş kapakları sipariş ettim o zamana kadar önerilerinizi de deneyeceğim
Gizem51 mucizemizibekliyoruzz zetinyagi ya da kendi sütünü tavsiye ediyorlar philips kalkanlardan da memnun olan var.elimde 2 cift gümüş kapak var kuzenlerim verdi memnun kalmadılar deneyecem bakalım
EzelUnal18 mucizemizibekliyoruzz canım ben zeytinyağı sürdüm sürekli nemli tutmaya çalıştım birde aventin göğüs kalkanını aldım kesinlikle al cidden işe yarıyor çok şükür sadece acıyla atlatıyoruz okadarda olur yara olmadı benim çok şükür
Braalayan mucizemizibekliyoruzz nemli bırakmayın kuru tutun ve Philips göğüs Kalkan'ları var daha uygun onları da deneyebilirsiniz amaç zaten kuru kalması ve kumaşla temasını engellemek
bsrdmlpnr mucizemizibekliyoruzz silvermom al bence yada silvernurse al daha uygun aynı işi görüyo. Haberin olsun canım