irrm05 13 ocak ama eli de olmaz tabi hayırlısıyla gelsin de. Herseyi aldım canım toplam odası dahil 16 19 bin gibi bi tutar harcadım. Çok kalın bisey almadım evler artık petekli uyku tulumu aldım dışarı çıkarken giymesi için astranot aldım kundak falan çok şükür bitirdik. 0 3 ay 10 15 takımı falan var galiba tulum ve 2 li olarak resim atarım istersen. Gerisi ay ay hep farklı aldım çabuk büyüyecek sürekli alışverişe gitmek zor olur 12 aya kadar var çok şükür 😊 bolbol zıbın aldım zıbın büyütücu aldım çok iyi oluyor. Üni baby deterjan sudcrem krem pişik için dalin sabun ve şampuan hediye geldi. Lansihon göğüs kremi. Gümüş kapak ve yıkanabilir göğüs pedi aldım tek kullanımlık almadım. Törpü aldık tırnak makası seti almadım. Babyjorn Manuel aldım. Elele park yatak anne yanı. Bez olarak 160 ar tane 1 ve 3 numara aldım baby tuco. Islak mendil 34 paket pure baby aldık. Göğüs pompası kiwi aldım. Kendime 1 gecelik elbise 2 de pijama takımı aldım 3 Sudyen 4 kilot aldım. Başka aklıma gelmiyor aklına takılan varsa yazabilirsin cevaplarım resim de atabilirim.