Kubrakarahan Kızlar 24. Haftadan beri suyum azdı benim naptıysak yükselmedi ki zaten çaresi de yokmuş 🙁 bugün bebek hareket etmiyor diyerek doktoruma gittim rastgele öylesine bi muayene doktor nst istedi ve ultrasonla baktı ben bu bebeği haftaya alıcam suyu cok azalmış bu haftaya kadar iyi bile idare etti bizi dedi 37+1 de doğum olucak 23 eylül de 🥺 doktor iki tane tüp ciğer geliştirici vurdu 24 saat sonra bi iki tüp daha vurulacak dedi kilosu 2800 şuan 36+1 deyiz tam bir haftamız var kafam Allak bullak doğumdan korkuyorum bebeğimin küçük oluşundan korkuyorum küveze girmesinden korkuyorum benim gibi olanlr varmı 37 de doğum yapanlar bebekleriniz küveze girdimi? Kaç kilo dünyaya geldi 🙏 Su azalmasından ziyade plesentamda yaşlanmada varmış ve bebeğin pozisyonu da makat geliş sezeryan olarak genel istiyordum tercih etmiyorum bebekde uyuyor o zaman dedi öylemi cidden
Balarisiii Kubrakarahan 37+2 de doğum yaptım bana da ciğer geliştirici vurmuşlardı 2 doz bebeğim 2800 gram doğdu hiç küveze girmedi işk doğumumdu sezaryen ile doğum yaptım iğneden korkan ben hiçbirşey olmamış gibi ayağa kalktım hemen Allah kolaylığını veriyor hiç korkma bebeğinle kavuşmayı düşün sadece sağlıkla gelsin 💕
Selnsn Kubrakarahan 2buçuğun üstündeyse bi sorun olmaz kilosu dedi kilosuna çok takılma önemli olan doğduğunda nefes alması ciğerleri gelişsin hemen ilaçlarla
Alposannesi14_ Kubrakarahan 37+3 de spinal ile sezaryen oldum canım, küvöze de girmedi bebeğim korkulacak bişey yok haftası çok küçük değil gayet iyi yani
Mebus Kubrakarahan benimde etrafımda 36 ve 37. Haftalarda doğum yapanlar var 3 kilo doğar yine de bebeğin merak etme korkutma kendini sağ sağlam kavuş yavruna
Leydi9 Haftamız aynı bu arada sağsağlim kucağına alırsın inşallah üzülme 37den sonra çok sıkıntı olmaz bana Ekim başı sezeryan günü söyledi ne güzel bebeğine erkek kavuşacaksın o yönden düşünmeye çalış 37 de ciğer gelişimini tamamlamış oluyor sıkıntı olmaz inşallah
Kahramankentli 37 hafta öyle erken bi hafta da değil canım için rahat olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına yukardakilere annemizinde yazdığı gibi umarım herşey gönlünce olsun
Balarisiii Leydi9 belden aşağısı uyuşuyor sadece çok ama çok rahat hiç öyle büyük bir ağrı yaşamadım hemen kalktım tek başıma yürüdüm aralıkta doğum yapıcam yine spinal ile doğum yapıcam inşallah
Annesii23 Kubrakarahan bence bebeğin kilosu gayet iyi benim kızım 38+1 de 2850 doğdu gayette sağlıklıydı
egzo Bende 35+5 günlük hamileyim dün doktorum suyumun azaldığını söyledi Zaten makat gelişti en başından beri Salı kontrolüm olacak, duruma göre cuma sezeryan olabilirim 36+5 te Bende çok endişeliyim Dualarınızı eksik etmeyin inşallah 🙏
Senayuzuntas Kubrakarahan Bn 37 de yaptım ne ciğer geliştirici vurdular nede başka bir sey yaptılar zorla dogum yaptırdılar resmen ama sükür bir sey olmadı 2500 kiloyu da zar zor geçmişti zaten korkmayın bir sey olmuyor
Kubrakarahan Senayuzuntas yaa sağlıkla büyüsun miniğiniz doğum şekliniz nasıldı ve minik küvöze girdimi
Senayuzuntas Kubrakarahan pek minik sayılmaz 6 yaşına gircek ilk cocugum öyle olmuştu hiç küveze falan girmedi şimdi kızım olcak insallah 38 haftalığım bekliyoruz