kadertugrul7 betulbeyaz bizde 39+6da bekliyoruz baş geliş diyorlarlar sadece kanala indimi inmedimi hiç bişey demiyorlar yada tahmini şu gün bu gün diye sadece 40 haftayi gecerse suni deneriz olmadi sezeryan diyorlar oglumda 10 mayisa gelir tahminimce demişti doktor gercektende 10 mayista doğdu ve her gitmemde herseyini soylerdi detaylica nstmede yorum yapardi güzel diyor sadece nstye sanci çıkmış çıkmamış demiyor kimse
Cananpekfe betulbeyaz ya ben de 38+3 üm ne sancı ne kanal ne ağrı hiçbir şey yok , ne olcak diye kara kara düşünür oldum , yoruldum .. keşke gelse artık , nst 10 zaten .. ne yapıcaz şimdi
tazegebe58 nebusss hem niye doğmuyor diye hemde hareketlerinden yana strese giriyorum yeri daraldı farkındayım ama ister istemez panik oluyorum
Cananpekfe Sevgi01 ben doğurdum , 5 gün oldu, sezeryan ile spinal oldum, normal gelmedi , kakasını doğar doğmaz yapmış . Geç kalmadık çok şükür . 40+2 de .
dymom 38+2 ben de çok yoruldum arkadaşlar krampla, ağrılar,sertlik… vallahi yemek bile yapamaz oldum bacak kramplarım yüzünden ayakta duramıyorum😖 gelesi yok bizim bebeklerin
Sevgi01 Cananpekfe bizimde 13 gün oldu suniyle doğurdum doğar doğmaz yaptı kakaasını iyi yetiştik yani 40+4 te🥰
Bskaysy betulbeyaz 36. Haftadan beri 2 cm açıklıkla geziyorum 37+5 olduk tık yok. Haftada 3 gün plates her gün 1.5 saat yürüyüş bana mısın demiyor 😅