Merhabalar hamile kaldığımdan beri hep normal doğum istiyordum ama kısmet tabiki. 38. Haftamda nişanım gelmişti doktora gittim alttan ilk defa baktılar çok korkuyordum ama korktuğum kadar acımamıştı yumuşama var 2 cm açıklık var denildi eve gönderdiler ertesi gün uyandığımda suyum gelmişti tekrar gittik ama sancı hicbisey yoktu tekrar ebe baktı bu sefer çok canım acımıştı normal doğum yapamam ben diye geçirmiştim içimden bu böyle ağrıyorsa onu hiç düşünemiyorum çünkü neyse baktı suyun değil dediler su olunca durmaz sürekli gelmeye devam eder denildi tekrar eve gönderdi 39+1. Haftamda artık durmadan azar azar geliyordu gittiğimde sancım yine yoktu suni sancı verelim deneyelim dediler sonra ben riske atmak istemedim korktum açıkçası birazda🙈 sezeryan istiyorum ben dedim ısrar ettiler ama yok dedim çünkü kendi sancım hiç yoktu bu sefer suniyle olmazsa 2 acıyı çekemem ben alın direk sezeryanla dedim yatış verildi 11 de ama şansıma o gün ameliyathaneler doluydu saat 12 gibi benim sancım başladı giderek artıyordu suyum da gelmeye devam ediyordu korkmuştum baya doktora söylüyorduk oda ameliyathane boşaldıgı an seni alacağım öncelik sensin dedi saat 15.50 gibi ameliyathaneye götürdüler gerçekten baya doluydu sıra bekledim bir süre sonra içeri aldılar spinal yapacağım şimdi kendini çekme dedi karnımın ağrısından onu hissetmedim bile ama korktugum gibi çok acımıyormuş yavaş yavaş ayaklarım uyuşmaya başladı ama oynatabiliyordum hafif dedim ben hissediyorum hala doktor geldi bacağıma dokundu hissediyor musun dedi evet dedim acı var mı dedi yok acı hissetmiyorum dedim tamam hissedeceksin ama acı olmayacak dedi tamam dedim ama içimden bütün duaları okuyorum tabi panik olmamaya çalışıyordum hoşgeldiinn dedi doktor ve oğlumun sesini duydum çok çok başkaydı herseyi unutmuştum bi anda getirdiler öptüm kokladım götürdüler sonra benim ameliyatımı bitirip beni de çıkarttılar ilk yürümede zorluk yaşamadım ben çünkü hep geçecek diye içimden geçirdim çok şükür ki geçti de bugün 11 günlüğüz benim tek sorunum göğüslerim oldu çok fazlasıyla yara oldu catladı kanadı sizlere tavsiyem doğumdan 1 hafta öncesinde kremlere başlayın ve ilk emzirmeden itibaren sürekli kullanın ben hala acısını çekiyorum ameliyat yerimi unuttum ama göğsüm geçmiyor bir türlü en son gümüş kapak aldım o biraz biraz iyi geldi yaralarıma ama tabiki hala acıyor 🥹 herneyse kızlar annelik çok güzel çok başka birşeymiş tadını cıkarın hiç korktuğunuz gibi olmuyor 🫶🏻