Minimalite Trimesteri bu hafta sona eren anneler nasılsınız bulantı durumunuz halsizliğiniz düzelmeye başladı mı
Sweety11 Minimalite 13. Haftaya girdik bir tık azaldı ama geceleri hala kötüleşiyorum midem yanıyor bulanıyor değişik bişey oluyor 🫤bu çarşamba cinsiyet için gidecem inşallah siz nasılsnz?
sevaldqn1 Minimalite balayınaaa adım adım 2. Trimester kadar güzel bir şey yok doya doya tadını çıkartın🌸
FatSon9993 Sweety11 13+6 haftadayız bende iki gündür bas ağrısı ve mide bulantısı var. Şu aralar birde mide eşkimesi sorunu çıktı ne zaman geçecek. Rabbim herkese şifa versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Sweety11 FatSon9993 Cceylann01 Minimalite Kuzular bize doğum martta gözüküyor ramazanın içinde doğum yapacak olmam biraz modumu düşürdü sizdede öyle mi oldu yoksa bi avantaj mı nasıl düşünüyorsunuz
Ebrusrtkpyln Minimalite leş gibi ağız tadı mide bulantısı ve bolca bel ağrılı geçiyo 13+4 olduk ama geçmedi hala yemek yemekten soğudum resmen
Seyma5461 Ebrusrtkpyln 15+2 hala o les gibi ağız tadı bende devam ediyor özellikle tatlı biseyler yediğimde sakız çiğniyorum sürekli o fayda ediyor biraz
Eslem2112 FatSon9993 cinsiyet belli oldu mu acaba sizin aynı seyleri yaşıyoruz ben kusmuyorum ama bulantı yaşıyorum
FatSon9993 Sweety11 bende 17 marta gözüküyor doğum tam ramazana gitince oluyor ben yine tutmak istiyorum ama bebek beslenemez diye yerim hem çok güzel ramazana denk gelmesi ben çok mutlu oldum eminim ki sende çok mutlusundur
Minimalite Sweety11 ben avantaj olarak görüyorum. Hayırlı mübarek ay. Şeytanların bağlı olduğu zaman şahsen çok seviniyorum
Sweety11 FatSon9993 😅😅ya ben nedense biraz gerildim çünkü annem babam yok kayınvdem var o gelecek ama iftar sahur hazırlanması gerek vs vs o yüzden biraz modum düştü bende tutamam sanırım 😢
FatSon9993 Sweety11 senin yine iyi kayınvalide var benim tek eşim ben Ve ben tek bakmak zorundayım çocuğa hiç kimse olmayacak🥺🥺
Seyma5461 Minimalite hiç bilmiyorum ama bian önce geçmesi için dua ediyorum artık yemek yemekten soğudum suyun tadı bile tuhaf gelmeye başladı
Sweety11 Minimalite evet erken 13+5 oluyor diğer kızımda 14 de belli olmuştu tabi biraz da pozisyona bağlı nasip kısmet göstermezse 16da giderim birdaha