yenibirhikaye Sevgili anneler,aranızda torch testini yaptıran var mı? Ne aile hekimlikleri ne küçük hastaneler bu testi yapmıyor. Gerekliliği ve özel hastane ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
angel4545 yenibirhikaye benim üniversite hastanesinde aldılar kanı il sağlık müdürlüğüne teslim ettik orda belli oldu toxoplazmayi falan sağlık ocağı bakmisti
oyuncakperii Benim devlet hastanesinde yapıldı bu testler. Rubella , toksoplazma, hsv. Belki eksik varsa panelde o başka yerde mi yapılıyor onu bilemeyeceğim. Ama torch genelde yapılır diye biliyorum illa hastanede
yenibirhikaye oyuncakperii ilçe hastaneleri değil de büyük hastaneler yapıyor sanırım. Aile hekimi yapmadığını söyledi. İzmirin gelişmiş bir ilçesinde de yapmadılar
oyuncakperii yenibirhikaye yani ben Çanakkale devlet hastanesinde yaptırdım hatta onlar kendileri yaptı. Çünkü gebelikte illa bakılması gerekiyor diye biliyorum bunlara. İlginç isterseniz ildeki hastanelere bir danışın.
Rukiss35 yenibirhikaye hangi hastane yapmadı izmirde? Tepecik kadın hastalıkları ve doğum ek binası yapıyor çünkü
yenibirhikaye Rukiss35 özeldeki doktorum aile hekimliği yapıyor dedi onlar yapmadı, aile hekimi Gaziemir nevvar Salihe yönlendirdi onlar da yapmadı