nursanyildiz Haftamdayim 4. Ayımda başladı ve hala devam ediyor aşırı yoruyor artık burun tıkanıklığı akıntısı boğaz yanması doktorum lohusaliga kadar bu şekilde devam edecek dedi ve verdiği sprey hiçbir işe yaramıyor gebelikte hormon artışına bağlı alerjik durum dedi bu durumu yaşayan var mı
e_dmr nursanyildiz 35+6′yım anlamadığım bir şekilde göz kaşınması,burun akıntısı,tıkanıklığı yaşıyorum ve zaten nefes darlığıda ekleniyor son zamanlarda 🤦♀️
Kedisevercan nursanyildiz ben en başından beri yaşıyorum. Alerji gibi. Geçmedi gitti 19. Haftadayız. Bir doktor ilaç kullanabilirsin dedi ama güvenmedim. Napcam bilmiyorum
nursanyildiz e_dmr belkide doğuma yakındır diye olabilir ama benim en baştan beri ve aralıkta doğum gittikçe artıyor
nursanyildiz Kedisevercan banada sprey verdi ama zor kalmadıkça kullanma dedi 3 doktor gezdim biri ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum dedi diğeri hormona alerji dedi ama aşırı zorluyo resmen nefes alamıyorum
nursanyildiz Kedisevercan anlık ise yarıyor evet doktorum kullanabilirsin dedi ama sonrası tekrarlıyor günde 2 defa kullanabilirsin dedi çok fazla hapşırık oluyor bende erken doğuma sebep olmaması için günde 2 defa kullan dedi