Kedisevercan Bir doktor hamilelikte geçmeyen bahar alerjisi için ilaç kullanabileceğimi söyledi hatta mide koruyucu da alabilir mişim? Bana çok güvenilir gelmedi?
babyy__ Kedisevercan valla kuzum benim bir çok şeye alerjim var ve duzenli ilaç kullanmadığım zaman hastanelik oluyirdum ama hamile kalınca mümkün degil içemezsin dedi doktorum tek önerisi alarji olan herşeyden uzak duracaksın oldu
eveb19 Kedisevercan benimde polen alerjim var temmuz ayinda 1ay falan kullanmistim dr ona göre bir ilac vermisti suan 20haftaligiz cok sükür birsey olmadi
irmarose Kedisevercan kullanmadım hamilelikte içilebilecek a b c grubu ilaçlar var alerji ilaçları içilmemesi gereken grupta doktor nasıl önerebilmiş anlayamadım
Kedisevercan babyy__ gerçekten mi? Ben artık işkence çekiyorum sanki. Siz nasıl idare ediyorsunuz ilaçsız?
eveb19 Kedisevercan evet faydasini görmüstüm, cetirizin adinda bi ilac ama ben yurt disinda yasiyorum türkiyede yoktur aynisi diye düsünüyorum. Doktorunla konusarak uygun birsey bulunur mutlaka cunku cekilmiyor cidden alerji
Kedisevercan irmarose bir kez gittim o doktora bir daha da gitmem zaten hiç güven vermedi. Sürekli burnum tıkanıyor hapşuruk derken.