Selink Şimdi dört tane ilaç oldu folik asit ve tiroit ilacım vardı 3.aydan sonra devavit ve gyno ferro sanol yazıldı. sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Calasun Selink bende 7 tane var 🥶 mide , kan ilacı kahvaltı öncesi sonra magnezyum, öylen calsium , akşama yine magnezyum, kabızlık şurubu b12 var bide ama onu içemiyorum öylene vitamin var bide balık yağı 😬 yaa yemek yemesem olur okadar yani😂🤪
Huzur20 Selink 22 haftadayım 3ay folikasit kullandım şuan hicbisey kullanmıyorum o kadaar çok ilaç kullanilmasinida istemiyorum açıkçası bebeğinde gayet iyi benim
Selink Huzur20 bende folik asit bide tiroit yüksek olduğu icin tiroit ilacı kullanıyordum bu sonradan yazılan vitaminler gerekliymiş heralde
1850 Huzur20 siz yinede doktorunuza sormadan kullanmamazlık yapmayın. Kullanmayıp ılerleyen haftalarda gelişim geriliği yasayan tanıdıklarım oldu . Vıtamın balık hapı vs onemlı. Doktorunuz verdıyse kullanın
Huzur20 Selink Bence sağlıklı beslenince hiç gerek yok süt muz peynir pekmez nerdeyse hergün yerim 22 haftalikta 6 kilo aldım bebisde 21 haftalıkken 470 gramdı doktor kilosu ıyi gelisimide dedi bence onlara pek gerek yokya
Selink Huzur20 evet bende hiç ilaç kullanmak istemiyorum bende öyle seyler yiyorum eksiklik olacağını zannetmiyorum ama doktorum verdi iste
Calasun Huzur20 içmeyi düşünmelisin ilerleyen haftalarda pişman olmanı istemem ben oldum şimdi ağlayarak bile olsa içiyorum🥶
Hgizz Bu vitaminleri kullanmak bebek için değil anne içindir doğum öncesi ve sonrası ihtiyaçlar içindir,bebek her türlü ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri anneden alıyor zaten ,ilaç kullanmaya karşı olanlara duyrulur
GizeMustafa 1 > Coraspin ( son haftadayım ) , 2 > krıll oil ( son 4 hafta ) , 3 > euthyrox 75, 4 > euthyrox 50 , 5 > feramat , 6 >magnesium diasporal Neyseki artık azalacak 😒