Betlllal Merhabalar gebelikte herkesin midesi kesin bulanıyor mu ya bana soruyorlar miden bulanıyor mu diye bende çok yok acaba herkeste oluyorda bende mi olmuyor ?
Aysee1123 Betlllal Herkeste olmaz. Kimisi hafif atlatır kimisini süründürür ☺️ Bende hafif olmuştu geçti gitti kısa sürede
Canseel13 Betlllal hamileliğimin hiçbir evresinde ne bulantı ne kusma yaşamadım canım hatta ilk haftalar gerçekten hamile miyim diye kendimi sorguladım hep ama bünyeye göre değişiyor işte son haftalar yanma ve bulantı çok oluyor o yüzden keyfini çıkar
Betlllal Canseel13 gerçekten bende emin değildim şuan 5+6 haftalık kalp atışını ne zaman duyarım acaba tedirginim
Canseel13 Betlllal kuzum 5.de keseyi gördük 8.hafta beslendiği kese yolk sac göründü Hafta kalbini duydum hiç endişelenmeee
Betlllal Canseel13 maşallah cnm ya demekki geç de gözükebiliyor inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da gözüksün de aminn
Canseel13 Betlllal inan söylediğin haftada gözükmesi mümkün değil kuzum boşuna kendini üzme ben de çok stres yaptım 9 a kadar ama 10. 11. Haftada gözükmezse doktorlar boş diyebiliyor sadece sen doktorunu değiştir