Mina40 canım öncelikle sağlıkla gelsin inşallah ❣️🌸 ben bitane hastane çıkışı vardı 10 lu içinde kundak vardı onları ayarladım bitane hurcun içine bide bez koydum hemşireye verilecek şekilde …..
Ayriyeten 3 tane ayrı alt üst takım koydum sen tulumda koyabilirsin…yanlarında eldiven ve sapkalari vardi onları da koydum 3 .4 tane yedek çorap koydum ….ağız mendilleri koydum ….20 tane bez koydum arkadaşım doğum yapmıştı yetti arttı demişti bi gece kaliyoruz zaten özelde doğum yapcaz …aksi bir durum olursa yine gidilir alınır ….bitane nohut battaniye koydum bitane muslin koydum ..şimdi hava serinledi bitane de kalın battaniye koyarım belki …..kendim içinde 2 pijama koydum biri önden düğmeli alt üst diğer normal pijama ….lohusa kilodu koydum 3 .4 tane ….normal pedde koydum nolur nolmaz belki lohusa kilodunu giymekte zorlanırimndiye …göğüs pedi koydum …iç çamaşırları koydum 3 er adet nolur nolmaz diye ….çorap patik koydum hırka koydum kendime amaliyattan çıkınca üşüyorsun dedikleri için ….tülbent koydum …. tesettürlü olduğum için …ekstra ıslak mendil pişik kremi emzik biberon kattım nolur nolmaz diye ….suanlik aklıma gelenler bunlar 🙂🫶kolay gelsin