Zeynepsener95 Zeynomsu üçlü tarama testimiz riskli çıktığı için genoks tıp merkezinde yaptırdık 3 4 gün sonra da sonuçlar çıktı tavsiye ederim yerleri Ankara’da ama anlaşmalı hastahanede kan verip kanınızı kargoyla merkeze yolluyorsunuz sonra süreç sonuçlarınınca mail olarak sonuçları gönderiyorlar. Benim şimdiki aklım olsaydı üçlü filan asla yaptırmazdim direk bu testi yaptırırdim
SenaBM Zeynomsu nift plus ve genoks var doktor önerisi. 26sımda nift plusta yaptırcam ikisi aynı ben fiyat farkı için seçtim bu firmayı
Lionmom1 Avril merhaba, ben de yükleme yaptırmadım doktorum istemedi. açlık tokluk şekerinize nerde baktırıyorsunuz? Gittiğim sağlık ocağı burda yapılanlar doğru sonuç vermez deyip ısrarla yapmak istemiyor.
Avril Lionmom1 ben aylık kan tahlillerimi yaptırdığım hastanede yaptırdım özelde ama devlet hastanesi de yapar dahiliyeye ya da endokrinolojiye gidip gebeyim açlık yokluk kan baktırmak istiyorum demeniz yeterli
Cakoli Zeynomsu çarşamba günü 10.haftam ve o gün yaptıracağım. Doktorumun önerdiği güvenilir bi yerle görüştüm onlar yapacaklar
mrvsrcn Ozoooo detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırdım gebelik öncesi insülin ilacı kullandığım için