bdenerigokce Kızlar bebek aşırı hareket ediyor tahmini 1 saat olmuştur ve baya canım scıyor , ayrıca bacaklarım ağrıyor ayrıca makatımdan geldi. Her şey üst üste geldi diye mi bilmiyorum 10 dk dır ağlıyorum yoruldum diye 😔
ladyax bdenerigokce bu başlığı ben açacaktım 33 haftalığım evet her zaman hareketli bir bebekti ama şu son 3 gündür iflahım kuruyor öyle vuruyor öyle vuruyor ki ayağı yorulsa eliyle devam ediyor kaburgam artık kırılacak karnımın içi çürük gibi acıyor asla yorulmuyor ya 2 saat 3 saat yemin ediyorum hiç durmadan kıpırdıyor geçen annemdeyken başımıza geldi annem abartıyorum sanıyordu biraz kadın oturdu karnıma dualar okumaya masaj yapmaya başladı çünkü ciddi olarak durmuyor ve çok kuvvetli itiyor ne yapacağımı şaşırdım mahvolmuş haldeyim sonra biraz uyuyup tekrar başlıyor nereye kadar böyle
Yagmure bdenerigokce 39+1den selam şuan benimki de kudurmuş durumda canımı yakıyor ama ben tadını çıkarmaya çalışıyorum iyi tarafını düşünüyorum sadece 😊
Kubrademirli bdenerigokce 37+3 haftalığım benimki de aynı şekilde 3 4 gündür o kadar hareketli ki özellikle oturduğum uzandığım zamanlar karnımı delip çıkacakmış gibi bi de toplanıyor bi yere semsert olıyor canım yanıyor onların da yeri daraldığı için zorlanıyorlar artık
bdenerigokce SedaF hareket etmesinde bir sorun yok Tabiki çok şükür ama uyumak istiyorum ve uyuyamıyorum bu beni çok huzursuz yapıyor. Bacak ağrısı makat ağrısı kol ağrısı kasık ağrısı eklenince de bende ağladım🤷♀️
gokcetugumm ladyax ayy Allah kolaylık versin canım benim inşallah hayirlica kucağına çabucak alırsın ❤️
bdenerigokce ladyax bende 30😔 30da da böyle miydiniz? Bu kadar kuvvetli itmesini inanın hiç anlamıyorum. Açmıyım acaba diyorum, mesela siz aç mı oluyorsunuz 😔
bdenerigokce Kubrademirli eşim de öyle dedi acaba sıkışıyor mu diye 🫣 ama illaki rahat bi yer bulur durur bu öyle değil 2-3 saat delip çıkacak gibi hareketler 🫣🤷♀️😂
Kubrademirli bdenerigokce aynen öyle valla benim de canım acıyor bazı hareketlerinden ama tadını çıkarın son zamanların hareketli olması iyi birşey ☺️
bdenerigokce Kubrademirli pek tadını çıkaramıyorum ama sağlıklı olsun da napalım çekicez 😂 Allah başka dert vermesin inşallah :)
mombarbie_ Ben zayıfım ilk gebeligim ama erken hissetmeye başladım ve 16+5 olmasına rağmen aşırı güçlü ve hareketli bir kız şimdiden böyleyse ilerisini bende tahmin edemiyorum 🤣
bdenerigokce mombarbie_ bi arkadaşım var o da benden çok çok önce hissetmişti tekmesini ben kilolu değildim ama o daha zayıftı, zayıf olmak ile alakalı olabilir onun da kızdı:)