busra_ulcay153 Arkadaşlar kirpiklerim kesildi şoktayım yemin ederim bunlar çıkar mı çakması için ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Ustunneliff busra_ulcay153 geçmiş olsun maskara sürdükten sonra mı kıvırmaya çalıştınız öyle yaptıysanız kopuyor çünkü kaş kirpik serumu kullanabilirsiniz iyi gelir
ladyax busra_ulcay153 aynı şey benimde başıma gelmişti uzuyorlar 2 3 aya benim tam orta kısımdan kesilmişti tek tek satılan takma kirpiklerden alıp boş olan yerlere yapıştırdım uzayana kadar
Maviev35 Biraz geç uzuyor ama eski haline geri dönüyor. Badem yağı besler belki daha çabuk uzamasına yardımcı olabilir.
busra_ulcay153 Ustunneliff hayır normal yaptım serti elim kaydı başlar gitti şok oldum gerçekten tek derdim ne zaman çokta veya kesin çıkar mı çok üzgünüm zeytin yağı işe yarara mı
Ustunneliff busra_ulcay153 üzülmeyin uzar takibi kendiliğinden bile uzar ama hızlandırmak için serumlar kullanabilirsiniz🤍
Minikperi busra_ulcay153 çıkar tabi ki. Kirpik bakım yağları ya da serumları oluyor. Kozmetikçilerde bulabilirsiniz. Kullanırsanız 2 aya eski haline döner 🌸
Daisy0000 busra_ulcay153 Hiçbir şey kullanmanıza gerek yok,kendiliğinden çok hızlı bir şekilde uzayacak. Benim 2-3kez kesildi