Yesimkso kbra_588 yaa hiç ovülasyon vs bilmiyorum gerçekten sadece bi program indirdim orda 5 ve 6 sında hamile kalma olasılığı yüksek diyordu 5ini değil de 6 sını değerlendirdik. Herkes de aynı mı oluyor canım bide bidahaki ay ona göre denerim
Deli_hatun_7 kbra_588 maalesef kuzum 😔 bende iki kayıp yaşadım rabbim tekrarını yaşatmasın ne bana ne başkasına🤲🏻😍
Deli_hatun_7 Mihranur rabbim takrarını yaşatmasın 🤲🏻🌸 inşallah isteyen herkes bu ay pozitifi görür🤲🏻🌸
Deli_hatun_7 Yesimkso belirti olmazki zaten kuzum😂 adetin gecıkmesını bekle bakalım hersey için hayırlısı 🤲🏻❤️
Kubra00111 Deli_hatun_7 bat 26 eşim tedavi görüyor inşallah tekrar teste gerek kalmadan pozitifi görürüz
kbra_588 Yesimkso kuzum herkeste farklı oluyor tabi bazen uygulamalarda yanılıyor ama gün aşırı değerlendirme olursa ovulasyon gününü kacirmiyorsun.
Selma2412- Yesimkso hayır canım programları gec ben aylardır programlara takılı kaldım o günleri değerlendirdim aylarca olmadı sonra ovülasyon aldım baktım ki programın gösterdiğiyle alakası bile yokmuş kesınlıkle ovülasyon testi al derim ben