_Kubraaa_ Varis çorabı gibi birşey giydirdiler 2 gün kaldım çıkarmadım, fakat yinede ayağım kocaman oldu, bu nasıl iner . ( Az birşey değil )
Zeeynep1 _Kubraaa_ kahve falan tuketmedin mi bol bol ödem gecsin diye.bana duş çok iyi gelmişti .birde küçük küçük yürüyüşler ev içinde tuzlu şeylerden uzak durman gerekiyor birde.zamanla düzelecek tir maalesef hepsi hmeen gecmiyor
Damla _Kubraaa_ ben 10. Gün Bi uyandım hiç şişlik yok serumlar ve ameliyat olmaktan dolayı şişiyor sanırım bol su içmenin öneririm.
nurbanu-y _Kubraaa_ bende de hastanedeyken hiçbir şey yoktu eve geldim duş alıp yattım bir baktım ayaklarım kocaman çok şaşırmıştım. Ve uzun bir süre geçmedi maalesef ayakkabılarım olmuyordu çok zorlanmıştım. Ayaklarımı yukarı kaldırsam da inmiyordu berbat bir durumdu gerçekten. Hareket halindeyken ve yürümem gerektiği zamanlarda az da olsa normale dönüyordu rahatlıyordum. 1 ay kadar sürmüştü benimki maalesef. Şu an görüntü normal şişlik yok hissetmiyorum ama ayakkabılarım hala çok az sıkıyor gibi çok ilginç sanki ayak numaram büyüdü doğumdan sonra
Minigiim-vebenn52 Normalmiş şişkinlik olması ayakların aşağı salık durma yat ve altına yastık koy ayaklarının
MrrvCkrr Minigiim-vebenn52 bende hiç denk gelmedim bez yorumlarında Benimde kayınvalidem almış iyi olduğunu duyup açtım ama sanki gözüme küçük geldi bedeni emin olamadım da. Kullanan varsa yorum yapar umarım :)
Ygmrcylin Ben 3 gün oldu bu gün sezeryan doğum yapalı ayaklarım patlayacak gıbı ve baş agrım da çok bas agrısı için ne yaptınız?