Selam kızlar hamilelikte en büyük sıkıntım koku hassasiyetimin olması sanırım. Ne parfüm kullanabiliyorum, ne deodorant.. çamaşır yıkadıktan sonra tiksiniyorum kokusundan. Sanki boğucu ve aşırı aromatik gibi geliyor bu kokular bana. Artık kusma sorunum yok ama maalesef kokular hala beni rahatsız edebiliyor. Ürün tavsiyesi verebilecek var mı acaba çamaşır yumuşatıcısı için ? Başkalarının kullandığı yumuşatıcılar nedense farklı ve hoş geliyor neden böyle anlayamıyorum siz bu koku sorunuyla nasıl başa çıkıyorsunuz
Koku hassasiyeti çamaşır yumuşatıcı, parfüm vs..
39 haftadayım hala deterjan kokusuna tahammülüm yok, sanırım doğurunca geçicek😁
Thenorth88 ay inşallah geçer hayatıma böyle devam edecekmişim gibi geliyor bazen 😅
edsh siveno baby alın temiz içerikli kokusuz bende deterjan kokusu sevmem tüm çamaşırları siveno ile yıkıyorum
edsh benimde deterjan kokusu hastalığım var çok severim deterjan kokularını 😂 yaymış lilyum kullanıyorum kokusu kalıcılığı harika
edsh çamaşır yumuşatıcısı hiç kullanmamak gerek. Derimiz o kıyafetleri giydiğinde yumuşatıcıdan kalan kimyasalları çekiyor ve bizi aşırı yorgun, depresif yapıyor. Onun yerine derterjan kısmına granül sabun koyarsanız biraz normal deterjanla birlikte kıyafetler hem yumuşacık olur hem de yoğun bir kokusu olmaz. Ayrıca sağlıklı 🌸
edsh yumuşatıcı kokusu midemi bulandırıyor o yüzden aylardır kullanmıyorum. Şampuanların kokusu çok kötü geliyor. Clear Men mentollü kullanıyorum. Saçlarım kuruluktan kazık gibi oldu ama en azından midem bulanmadan duş yapabiliyorum. Bulaşık deterjanı kokusu tiksintimi aşamadım eşim hallediyor bulaşıkları.