AhlsGmz ben park beşikten hiç şaşmam sanırım
Oğluma park beşik kullanıyorum, ondan önce iki sene yeğenim kullandı, sonra bana verdiler en ucuz besiklerden almışlardı, benim için bu sıkıntı değildi çünkü ben alsaydim yine en ucuzundan alacaktım işime geldi sağolsunlar, ona rağmen sapasağlam duruyor ve kargolatildi kaç defa yolculuğa çıktı vs.
Oğlum oynamaya oturmaya ayaklanmaya başlayınca içinde çok durdurdum, kah salona kah mutfağa taşıdim içinde takılırdı işimi halledene kadar, ana kucağı da çok kullandım ama 4 5 ay sonra hareketlendigi için onu istememeye başladı o yüzden beşiği kimildatiyordum
Kalkıp arkaya doğru düşünüyordu yana doğru düşüyordu fileler olduğu için römork gibi oluyordu, ahşap olsaydı kafayı vurmaktan bedenini acitmaktan geri koyamazdi heralde, her düştüğünde file diye şükrettim 😂
O zaman anne yanı veya sallanır olanların olduğunu bilmiyordum olsaydı ondan alırdım
Ikinci gebeyim elhamdülillah şimdi, bir tane daha sipariş ettik yine park beşik ama anne yani ve sallanır olan, hatta doğuma annemin yanına gideceğim İnşaAllah yanıma alacağım el bagajı yerine.
Daha da memnun kalacağımı düşünüyorum
Benim için kesinlikle park yatak en iyisi hiç pişman olmadım aksine ahşap alsaydim pişman olurdum diye düşünüyorum
Kullanışlı ve emniyetli bence, bu ikisini düşününce görüntü güzelliği için ahşap ile degismezdim…
Sağlıkla kavuşun İnşaAllah 🌼