Sfa1 AhlsGmz Canım bende çilekten aldım kızım olucak allah nasip ederse ben ahşap renklisini değil de beyazını tercih ettim kademeli anne yanıda oluyor ve en güzel yanı tekerlekli aldım böylelikle istediğim yere istediğim zaman kolaylıkla alabilirim yaklaşık 3 yaşına kadarda idare eder gibi gelişimine bağlı elbette resim atıcaktım ama bir sorun oluştu atamadım
MorKelebek54 AhlsGmz kuzum gorunlutu olarak ahsap besik daha iyi ama sadece gorundtude. Oark besik her olsulda her sekilde kullanisli bence bilmiyorum ben kesinlikle park yatak alicam hayirlisiyla
Yenibirannee AhlsGmz ben ahşap beşik aldim 6 ay anca kullandim sirf kendi istegim icin aldim. 1 yaşından sonra odasini ayirdim ve normal korumali tek kişilik yatak aldim iyikide almışım
ilkimgk AhlsGmz ben ahşap beşik almıştım oğlum üç yaşına kadar kullandı . Daha yeni büyük yatağa geçti kardeşi geliyor diye zaten kademeleri var çocuk büyüdükçe onu ayarlıyorsunuz
Beyzanrkrkmz AhlsGmz ben 70×110 ölçüsünde kademeli anne yanı ahşap beşik aldım her şekile giriyor en ilk aylar yüksekte anne yanı oluyor büyüdükçe yere kadar indirebiliyosunuz 4 yaşa kadar kullanılıyor kardeşimide yatırdım gayette rahatça yattı😅😅
busraayksll AhlsGmz görünüşe aldanma kesinlikle park yatak, bütün kuzenlerim ahşap beşiği yollayacak yer arıyor
123Hamis123 Ahşap beşik, hem anne yanı oluyor hem 3 yaşına kadar rahat kullanabiliyorsun, indir kaldır gibi özellikleri de var , hemde çok hoş duruyor. Park beşik aşırı kötü duruyor naylon yapısı hiç güzel değil. Aynı işlevleri ahşapta veriyorken.
Aycaatl Mevlude_Sahin park yataga ayri olarak yatak döşeği mi alınıyor yoksa gerek olmadan içindeki yatak kısmı kendinden mi döşekli?
Mevlude_Sahin Aycaatl İçinde kartondan bir yatak gibi bir şey vardı benim aldığımda. İçine ince bir yatak almıştım ekstra
umutunannesi2023 AhlsGmz park yatak aldim hem yurtdisina gideriz her yaz hemdr yazlik evimize giderken toplanip tasimasinkolay hemde uzun sure kullanir diye duan kullaniyorum cok memenunum yeni Cikmis ssnirim besigin bir tarafi kenari istediginiz kadar iniyor asagi anne yani oluyor
Kaykayse AhlsGmz ahşap beşik aldım keşke almasaymışım ahşap alan arkadaşlarımda park yatak aldılar sonra ahşap görsel olarak güzel ama kullanım olarak 👎🏻
Maisina AhlsGmz tercih meselesi ama şu ‘kesinlikle park yatak daha uzun süre kullanılır’ diyenlere anlam veremiyorum 3 ay sonra ahşap beşiği atacak değiliz kademeleri var montessoriye dönüşen düşme riski olmayan ahşap beşikler var. Park yatak ne kadar kullanılırsa ahşap beşik de kullanılır. Sanki park yatağın kullanım süresi 10 yıl… herkesin kendi fikri ama park yatağı benimseyemedim etrafı çok kapalı çocuğu mahzene koymuş gibi hissediyorum.